Kvalitní mikrofon pro začínající tvůrce doplňuje rodinu mikrofonů HyperX po boku mikrofonů Quadcast a Quadcast S.

HyperX uvádí nový USB mikrofon HyperX SoloCast. Mikrofon je určený pro začínající streamery a začínající tvůrce. SoloCast využívá oblíbené funkce HyperX mikrofonů, poklepové tlačítko pro rychlé zatlumení, které indikuje červenou LED diodou. SoloCast je kondenzátorový mikrofon s kardioidním snímáním a je ideálním řešením pro začínající streamery, castery, studenty a zaměstnance pracující z domova. SoloCast se snadno připojuje díky USB Plug N Play. Má polární vzor karioidy, který je citlivější na zvuky přímo před mikrofonem. Je skvělým řešením pro komunikaci ve hře, streaming, nahrávání a konferenční hovory. Díky své ceně se hodí pro začínající tvůrce, protože nabízí špičkový zvuk za dostupnou cenu.

„Jsme nadšení rozšířením naší rodiny USB mikrofonů o nový SoloCast,“ vysvětluje Bianca Walter, business manažerka HyperX pro region EMEA. „Neustále hledáme nové způsoby, jak oslovit hráče a tvůrce a přidáním nového a dostupného mikrofonu SoloCast do rodiny produktů HyperX chceme usnadnit začínajícím tvůrcům přístup ke kvalitnímu audiu.“

SoloCast má malý stojánek s nastavitelným náklonem. Mikrofon se tak dá snadno umístit například pod monitor. V balení je i adaptér pro ramena s 3/8” a 5/8” závitem, které jsou standardem v audio a video světě.

SoloCast se přidává do rodiny HyperX mikrofonů spolu s nedávno přidaným mikrofonem s RGB podsvícením Quadcast S. Oba mikrofony jsou kompatibilní s počítači, PS4 a Mac. Fungují se všemi hlavními programy pro vysílání a nahrávání jako Streamlabs OBS, OBS Studio a XSplit. Navíc jsou certifikované pro programy Discord a TeamSpeak.

USB mikrofon HyperX SoloCast je dostupný v HyperX online obchodu a u vybraných prodejců za doporučenou maloobchodní cenu 1 999 Kč.

Technické specifikace

Mikrofon

Napájení: 5 V / 100 mA (USB)

Pracovní proud: 47 mA

USB specifikace: USB 2.0

Vzorkovací frekvence: 48 kHz, 44,1 kHz, 32 kHz, 16 kHz, 8 kHz

Kompatibilita: Windows 7 a vyšší, Mac OS, PS4

Délka kabelu: 2 m

Váha:

  • Mikrofon: 261 g
  • Stojánek: 125 g
  • Celkem s USB kabelem: 429,9 g

Měnič: Elektretový kondenzátor

Polární vzor: Kardioida

Frekvenční odezva: 20 Hz – 20 kHz

Citlivost: -6 dBFS (1 V/Pa při 1 kHz)

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno