Je to jen chvíli, co Google vydal Android 12 Beta. Ve skutečnosti si jej můžete stáhnout do svého telefonu Google Pixel, nebo pokud máte telefon kompatibilní s Project Treble, můžete také získat binární soubory GSI.

Deset výrobců OEM se však již zavázalo, že jejich zařízení se zúčastní Android 12 Beta, včetně Nokia, TCL, OnePlus a dalších.

Není to nic nového, telefony Google Pixel jsou vždy první, které získají přístup k beta aktualizacím nejnovější verze systému Android, a ani s Android 12 se v tomto směru nic neliší. Vedle telefonů Pixel se na smartphonech podílí přinášením nejnovější verze systému Android dalších 10 značek.

Android 12 Beta je již potvrzen pro hlavní výrobce smartphonů

V době psaní tohoto článku víme pouze to, že se těchto 10 značek zavázalo, a ne každá značka poskytla jasné informace o tom, jaké telefony dostanou Android 12 Beta. Společnost Samsung podle očekávání v seznamu chybí. Přesto, vzhledem k dobrým výsledkům společnosti v oblasti vydávání aktualizací softwaru, nebudeme překvapeni, pokud se Beta nakonec dostane i na tyto telefony.

Prozatím se můžete podívat na níže uvedená zařízení spolu s jejich odpovídajícími odkazy.

Je také důležité vědět, že každý výrobce OEM bude mít svou vlastní verzi nové aktualizace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno