Společnost Sony dnes obohatila svou nabídku soundbarů o nový model HT-A5000.

Tento soundbar se zvukem Dolby Atmos® s 5.1.2 kanály vám umožní vychutnat si atmosféru kina u vás doma díky uznávané audio technologii Sony, která zahrnuje Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround.

Skvělý prostorový zvuk na dosah
Model HT-A5000 nabídne pokročilou audio technologii od Sony, Vertical Surround Engine, která vám umožní zažívat vzrušení jako z velkého plátna u vás doma díky podpoře zvukových formátů jako Dolby Atmos® a DTS:X®. Přední reproduktory a reproduktory směřující vzhůru v kombinaci s jedinečným zpracováním signálu společnosti Sony reprodukují „vertikální“ zvuk. To znamená, že soundbar HT-A5000 dokáže nasměrovat zvuk do vertikálního prostoru. Můžete si tak vychutnávat zvuk, který jako by vycházel shora, aniž byste museli instalovat stropní reproduktory. Můžete si pak užívat realistický multidimenzionální zvuk, díky němuž bude večerní sledování filmů ještě zábavnější.

Model HT-A5000 je také vybaven technologií S-Force PRO Front Surround, která umožňuje vytvořit ještě širší horizontální zvukové pole. Využívá k tomu přední reproduktorové jednotky X-Balanced Speaker Units a unikátní technologii digitálního zpracování zvukového pole od Sony, která virtuálně reprodukuje velké a pohlcující zvukové pole v horizontální rovině.

Prostorový zvuk jako dělaný pro váš pokoj
Abyste si mohli vychutnat ještě osobnější a více pohlcující zvukový zážitek, je model HT-A5000 vybaven funkcí optimalizace zvukového pole. Model HT-A5000 s vestavěnými mikrofony inteligentně zaměří výšku a šířku místnosti, stejně jako polohu volitelného subwooferu a zadních reproduktorů, a optimalizuje zvuk tak, aby dokonale odpovídal dispozicím vaší místnosti. Se zařízením HT-A5000 si můžete optimalizaci zvukového pole užívat s volitelnými reproduktory i bez nich, stačí aktivovat jednoduchý proces kalibrace během počátečního nastavení nebo v domovské nabídce.

Vychutnejte si vysoce kvalitní zvuk
Výkonné reproduktory modelu HT-A5000 společně zajišťují čistý a bohatý zvuk. Model HT-A5000 je vybaven vestavěným dvojitým subwooferem pro hluboké basy a dvěma nahoru směřujícími reproduktory, které odrážejí zvuk od stropu a zajišťují pohlcující audio, které jako by vycházelo shora.

Soundbar je také vybaven dvěma paprskovými výškovými reproduktory, které odrážejí zvuk od bočních stěn a rozšiřují prostorový zvuk. Přináší tak pohlcující zážitek, který přesahuje velikost televizoru.

Reproduktory směřující vzhůru, vestavěný dvojitý subwoofer a přední reproduktor jsou vybaveny jedinečnou reproduktorovou jednotkou X-Balanced od společnosti Sony. Jedinečný obdélníkový tvar maximalizuje plochu membrány reproduktoru a zároveň zvyšuje akustický tlak pro výraznější basy a větší čistotu vokálů.

Model HT-A5000 je také vybaven funkcí DSEE ExtremeTM, která v reálném čase zvyšuje pomocí technologie Edge-AI kvalitu komprimovaných digitálních souborů. Obnovuje tak zvuk vysokých frekvencí, k jehož ztrátě dochází při kompresi, a zajišťuje bohatší a plnější poslech.

Zažijte hudbu tak, jak ji zamýšlel její autor
Model HT-A5000 se skvěle hodí také pro milovníky hudby. Díky zvuku s vysokým rozlišením si můžete vychutnat hudbu tak, jak ji umělci skutečně zamýšleli. Nebo můžete objevit novou dimenzi poslechu s funkcí 360 Reality Audio pro skutečně pohlcující hudební zážitek, který je tak reálný, jako byste byli na živém koncertě. Prostřednictvím služeb jako Amazon Music HD, Deezer, nugs.net a TIDAL si můžete vychutnat zvuk v kvalitě 360 Reality Audio.

Model HT-A5000 se dokonale hodí pro poslech hudby, protože podporuje služby Spotify ConnectTM, Chromecast built-in™, Apple Airplay 2, Bluetooth® a Wi-Fi. Svou oblíbenou hudbu můžete snadno streamovat pouhým poklepáním na telefonu. Celá vaše rodina si tak může snadno vychutnat kvalitní poslech, který HT-A5000 přináší.

Ještě realističtější zábava
Model HT-A5000 reprodukuje živé scény plné reálných barev a hloubky. Při přehrávání skrze HT-A5000 je zachována veškerá původní kvalita obrazu, takže se do filmů můžete zcela ponořit. Hry a filmy budou mnohem napínavější a realističtější, protože HT-A5000 podporuje všechny nejnovější formáty, jako je 8K HDR, 4K120 fps a Dolby Vision®.

Vychutnejte si mimořádně hluboké basy a prostorový zvuk s volitelnými reproduktory
Přidání volitelného subwooferu, který se stará o nízké frekvence, umožňuje systému reprodukovat zvuk s větší působivostí a výkonem než kdy dříve. K dispozici jsou tři modely, které byly navrženy tak, aby podtrhly hlubší basy, dodaly větší čistotu vokálům i extrémní věrnost všemu, co posloucháte.
Volitelný subwoofer SA-SW5 nabízí 300 W hlubokých a bohatých basů ze 180mm měniče s pasivním zářičem. Volitelný subwoofer SA-SW3 nabízí 200W zvuk z kompaktního subwooferu s bassreflexem a 160mm měničem. Volitelné zadní reproduktory SA-RS3S poskytují 100W širší prostorový zvuk a lze je také instalovat na stěny.

Nejlepší v kombinaci s televizory Sony
V kombinaci s kompatibilními televizory BRAVIATM TVs vám HT-A5000 přinese pohlcující audiovizuální zážitek s nejlepší kvalitou obrazu a zvuku Sony, takže se HT-A5000 stane dokonalým doplňkem vašeho televizoru BRAVIA. Díky technologii Acoustic Center Sync se při použití kabelu dodávaného s přehrávačem HT-A5000 stane z televizoru středový reproduktor. Akce a zvuk jsou tak přesně sladěny, takže sledování bude mnohem působivější. Dialogy uslyšíte přesně z místa, kde se postava v dané scéně nachází.

Po připojení k nové řadě televizorů BRAVIA se vše dokonale propojí. Díky integrovanému uživatelskému rozhraní se nastavení soundbaru automaticky zobrazí v nabídce rychlého nastavení Quick Setting BRAVIA.
Soundbar s prémiovým designem a snadným použitím, který je ideální pro vaši domácnost
Model HT-A5000 nabízí prvotřídní minimalistický design se sofistikovanými zaoblenými hranami a bezdrátovým připojením k televizoru. Stane se tak dokonalým doplňkem vašeho obývacího pokoje. Díky rozhraní HDMI eARC, optickému vstupu a portu USB nemůže být jeho nastavení jednodušší. Model HT-A5000 také podporuje vaše oblíbené hlasové asistenty, jako jsou Google Assistant a Amazon Alexa. Kromě toho můžete soundbar přidat do skupiny reproduktorů pomocí aplikace Google Home, a pak už stačí jen promluvit na zařízení Google Assistant – ať už chcete spustit přehrávání hudby, změnit hlasitost nebo mnoho dalších funkcí.

Cena modelu HT-A5000 bude 19 900,- Kč a v prodeji bude začátkem roku 2022.

Specifikace produktu naleznete na adrese:
https://www.sony.cz/electronics/soundbary/ht-a5000

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno