Podívejte se na obrázky ASUS ROG Phone 6, které ukazují vlajkovou loď ze všech stran, odhalující LED maticový displej na zadní straně, tlusté šasi, další.

ASUS uvede svůj ROG Phone 6 na trh právě dnes (5. července), podle různých upoutávek zobrazených tchajwanským výrobcem a ještě před oficiálním odhalením se na internetu objevila celá řada fotografií zobrazující zařízení ze všech stran. Netřeba dodávat, že chystaná vlajková loď se z žádného úhlu nepodobá svým konkurentům.

ASUS se drží tématu „hráče“, který rezonuje se zbytkem jeho produktů, a chce s ROG Phone 6 upoutat pozornost. Galerie obrázků nahraná WinFuture ukazuje telefon zepředu, odhaluje tenké, ale existující rámečky nahoře a dole, spolu s maticovou LED obrazovkou na zadní straně s logem ROG. ASUS tuto funkci použil na svém Zephyrus G14, i když je výrazně větší a nazývá se AniMe Matrix, takže není jasné, zda ROG Phone 6 dostane stejné marketingové jméno.

Není také jasné, zda lze maticový displej přizpůsobit prostřednictvím nastavení nadcházejícího smartphonu nebo speciální aplikace, ale to se dozvíme později. Celkově je ROG Phone 6 poměrně tlustý, což by se dalo očekávat, vzhledem k tomu, že smartphone je údajně dodáván s velkou 6 000mAh baterií spolu s vylepšenými řešeními chlazení. Na boku je vypínací tlačítko, které může, ale nemusí fungovat jako čtečka otisků prstů. Na obrázcích je také vidět přihrádka na SIM kartu natřená jinou barvou a má různou povrchovou úpravu, aby uživatelé věděli, kde se nachází.

K dispozici je také nastavení trojitého zadního fotoaparátu, přičemž dřívější úniky tvrdily, že hlavním snímačem bude 50MP jednotka a ultraširokoúhlá kamera s rozlišením 13MP. Ve spodní části je umístěn 3,5mm audio jack a vedle něj je port USB-C s podporou rychlého nabíjení. Podle předchozího úniku specifikací bude ROG Phone 6 jednou z prvních vlajkových lodí, která bude obsahovat Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, spolu s až neuvěřitelných 18 GB LPDDR5 RAM, FHD+ 165Hz OLED obrazovkou a dalšími.

Stručně řečeno, očekává se, že ASUS vybaví ROG Phone 6 nejlepšími specifikacemi dostupnými pro výkonný telefon Android. Pokud by to nestačilo, tchajwanská firma poskytne svému nejnovějšímu a nejlepšímu hernímu smartphonu IPX4 odolnost proti proražení spolu s volitelným příslušenstvím, jako je ventilátor s motivem ROG, který pomáhá udržovat nízké teploty. Vzhledem k tomu, že ROG Phone 6 bude mít špičkový hardware, neočekávejte, že bude levný, ačkoli podrobnosti o jeho ceně nejsou známy.

Naštěstí již dnes bychom se měli dozvědět všechny konkrétní parametry.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno