Samsung je již nějakou dobu zaneprázdněn testováním další velké aktualizace pro řadu Galaxy Watch 4.

Jihokorejská firma konečně potvrdila, kdy bude One UI 4.5 dostupné všem.

Dnes oficiálně oznámené One UI 4.5 bude postaveno na Wear OS 3.5 a přijde na Galaxy Watch 4 a Galaxy Watch 4 Classic ve 3. čtvrtletí 2022. To znamená, že aktualizace by měla být k dispozici před koncem září.

Samsung nám bohužel nedal konkrétní termín, ale náš odhad by byl srpen s ohledem na to, jak by měla řada Galaxy Watch 5 dorazit v polovině srpna a s největší pravděpodobností spolu s ní spustí nejnovější aktualizaci. Dá se tedy s jistotou říci, že Galaxy Watch 4 dostanou během stejné doby také aktualizaci Wear OS 3.5.

Pro ty, kdo by se zajímali, nový Wear OS 3.5 přináší řadu aktualizací, které vylepšují celkový zážitek. Za prvé, klávesnice nyní podporuje plnohodnotné rozložení QWERTY a má také podporu pro zkoušení gest.

Kromě toho Samsung také zmínil podporu pro mobilní připojení Dual-SIM.

Je tu také nový trik pro ciferníky, který obsahuje funkci, která vám umožní „zkopírovat vaše oblíbené ciferníky a poté měnit dostupné barvy a kombinace, abyste vytvořili vzhled, který chcete“. Získáváte také novou sekci „oblíbené“, abyste si mohli ciferníky na svých chytrých hodinkách uspořádat.

Samsung také zaznamenal několik vylepšení celkové dostupnosti Galaxy Watch 4, ovšem o tom bude společnost teprve informovat. Aktualizace je stále v uzavřeném beta testování.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno