Pro ty, kteří jsou fanoušky značky Samsung a jejich chytrých zařízení tu nyní máme první pohled na nadcházející Galaxy Watch 5.

Únik nepochází od nikoho jiného než od Evana Blasse, který dříve sdílel 3D vykreslený gmodel Galaxy Watch 5 a Galaxy Watch 5 Pro. Vykreslení je samozřejmě 3D, takže získáte pohled na chytré hodinky ze všech úhlů.

Níže můžete vidět dražší a formální variantu známou jako Galaxy Watch 5 Pro, která se hodně podobá klasické variantě Galaxy Watch 4 z minulého roku.

Varianta Pro bude nabízena buď v černém nebo šedém titanu. Můžete jej získat s LTE nebo bez LTE, pokud chcete samostatné mobilní připojení.

Na druhou stranu tu máme běžné Watch 5, které vypadají hodně podobně jako Galaxy Watch 4 nebo Galaxy Watch Active, které byly kdysi populární.

Tento model je také dodáván s LTE nebo pouze Bluetooth a bude k dispozici ve dvou velikostech pouzdra a více barevných variantách.

Obě možnosti budou používat Wear OS 3.5 nad One UI Watch 4.5. Blass zmínil, že kromě těchto hodinek dostaneme do rukou také Galaxy Buds Pro a samozřejmě také skládací zařízení.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno