Apple uvede velmi očekávanou řadu iPhone 14 koncem tohoto roku spolu s novými Apple Watch Series 8.

Očekáváme, že společnost oznámí čtyři modely s větším 6,7palcovým iPhonem 14 Max namísto „mini“. Nyní se na internetu objevily obrázky pouzder pro modely iPhone 14 a iPhone 14 Pro, které ukazují design a srovnání velikosti fotoaparátu se současnými modely. Přejděte dolů a přečtěte si další podrobnosti o variantách designu níže.

Očekává se, že modely iPhone 14 Pro budou mít displej s dvojitým výřezem pro Face ID a přední kameru. Standardní modely iPhone 14 budou mít menší zářez, stejně jako současné modely. Nejnovější obrázky obalů pro iPhone 14 byly sdíleny na Weibo a na Twitteru na ně upozornil DuanRui. Údajné obaly patří 6,1palcovým iPhonům 14 a 14 Pro a 6,7palcovým iPhonům 14 Max a 14 Pro Max. Nejsme si jisti, jak Apple bude v tuto chvíli nazývat nový 6,7palcový iPhone 14. Jeden z modelů je tedy označen jako iPhone 14 Plus.

Nejnovější obrázky pouzdra pro řadu iPhone 14 ukazují různé designové prvky, které byly hlášeny v minulosti, včetně CAD renderů a rozměrů zařízení . Detailní srovnání pouzder na iPhone 14 také ukazuje různé rozdíly mezi oběma variantami. Můžete se také podívat na srovnání se současnými modely iPhone 13 Pro.

Jak můžete vidět na obrázcích, plocha fotoaparátu iPhone 14 Pro Max bude větší než u iPhone 13 Pro Max. Stejná změna se očekává u modelu iPhone 14 Pro. Říká se, že větší pole fotoaparátů obsahuje nový 48MP objektiv fotoaparátu s o 57 procent větším snímačem. To umožní zařízení podporovat nahrávání 8K videa . Jak můžete vidět na obrázku sdíleném níže ShrimpAppePro, tloušťka fotoaparátu na iPhone 14 Pro bude ve srovnání s iPhone 13 Pro významná.

Pokud jde o pouzdra, je také vidět, že modely iPhone 14 Pro budou mít o něco vyšší, tlustší a zaoblenější design ve srovnání se současnými modely. Berte však na vědomí, že iPhone 14 zatím nebyl oficiálně představen a tak je třeba brát výše uvedené s rezervou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno