Apple oznámil iOS 16 a iPadOS 16 na červnové akci WWDC 2022 s velkým množstvím nových doplňků.

Tyto dvě platformy mají co nabídnout ke zvýšení produktivity. Vizuální změny jsou navíc na iPhonu s novou Lock Screen obrovské. Vývojářská beta verze iOS 16 a iPadOS 16 byla vydána brzy po odhalení. Apple dnes uznal za vhodné vydat první veřejnou beta verzi iOS 16 a iPadOS 16. Pokud máte zájem vyzkoušet nejnovější beta verzi, podívejte se, jak si můžete stáhnout a nainstalovat veřejnou beta verzi iOS 16 a iPadOS 16 na svůj kompatibilní iPhone nebo modely iPadu.

iOS 16 a iPadOS 16 přináší  spoustu nových funkcí a změn. Apple nasadil první veřejnou beta verzi iOS 16 a iPadOS 16, která je nyní dostupná pro všechny kompatibilní modely iPhone a iPad. Pokud tento mechanismus neznáte, naučíme vás, jak si nainstalovat nejnovější veřejnou beta verzi iOS 16 a iPadOS 16. Jednoduše postupujte podle níže uvedených pokynů krok za krokem.

Krok 1: První věc, kterou musíte udělat, je přejít na Apple Beta Software Program na vašem zařízení a přihlásit se pomocí svého Apple ID.

Krok 2: Nyní musíte zaregistrovat svá zařízení z rozbalovací nabídky na vašem iPhonu nebo iPadu.

Krok 3: Jakmile je vaše zařízení zaregistrováno, jednoduše vyberte platformu, kterou chcete nainstalovat.

Krok 4: Nakonec nainstalujte profil na svůj iPhone nebo iPad.

To je vše, co musíte udělat, abyste si na svůj iPhone nebo iPad nainstalovali veřejnou beta verzi iOS 16 a iPadOS 16. Aktualizace vám bude k dispozici pouze prostřednictvím operátora. Proces je poměrně jednoduchý, ale nezapomeňte nainstalovat příslušný konfigurační profil z beta webu společnosti Apple. Kromě toho nezapomeňte vytvořit zálohu dat přítomných na vašem iPhone nebo iPad. 

Plánujete nainstalovat nejnovější veřejnou beta verzi iOS 16 a iPadOS 16?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno