Během události I/O 2022 se Google rozhodl ukázat nám nějaké promo obrázky nadcházející řady Pixel 7.

Od té doby však technologický gigant o zařízení mlčí, ale totéž se nedá říci o prodejcích, kteří se rozhodli Pixel 7 Pro v minulosti několikrát poodhalit. Obrázky se objevily několikrát a nyní se to stalo znovu.

Na základě příběhu sdíleného uživatelem Twitteru si jejich přítel koupil mírně používaný Pixel 6 Pro z Facebook Market Place, stalo se tak před dvěma měsíci a překvapivé je, že místo odeslání Pixel 6 Pro prodejce poslal 7 Pro.

Zpočátku obrázky vypadají trochu nemístně, protože zařízení je jistě umístěno v pouzdře, které pro něj není určeno, ale při pohledu na kódové označení zařízení lze skutečně potvrdit, že se jedná o Pixel 7 Pro se systémem Android 13.

Nyní lze s jistotou říci, že dotyčný telefon je Pixel 7 Pro, v minulosti jsme viděli řadu úniků, které to mohou potvrdit. Kódové jméno je však další známkou toho, že telefon je přesně takový, za jak dotyčný uživatel tvrdí. 

Zábava bohužel trvala jen krátce, protože Google dokázal zařízení na dálku vymazat a nyní je zaseknutý v bootloaderu. Uživatel dokonce zveřejnil stav na XDA fóru, kde se snažil najít nějaké řešení. Ale prozatím je tento Pixel 7 Pro užitečný jen jako těžítko.

Pro ty, kteří se o toto zařízení zajímají, tak Pixel 7 Pro bude uveden na trh na konci letošního roku. Není to také poprvé a rozhodně ne naposled, kdy bylo zařízení spatřeno před jeho oficiálním vydáním.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno