Začátkem tohoto měsíce se objevila na internetu zpráva o barevných provedeních Galaxy Z Fold4 a Z Flip4 , jejichž uvedení na trh se očekává v srpnu.

Více konkrétních podrobností je nyní k dispozici díky úniku informací Evanu Blassovi, který našel seznam SKU pro Fold.

Seznam potvrzuje přidání nové béžové barvy z dřívější zprávy. Zelená však nezmizí, alespoň ne úplně, existuje také barva nazvaná „Gray Green“. K dispozici je také vínová červená, která je výraznější než kterákoli ze startovacích barev Z Fold3. Konečně, oblíbená Phantom Black žije i po další generaci.

Seznam také obsahuje kapacitu úložiště pro telefony, ukazuje pouze tři možnosti: 128 GB, 256 GB a 512 GB. Přidání 128GB možnosti je překvapivé, vezmeme-li v úvahu, že loňský model začínal na 256GB.

Seznam přináší další zklamání, není na něm prý 1TB verze. To může být také špatná zpráva pro zvěstovanou 512GB verzi Z Flip4 (Z Flip3 byl k dispozici pouze se 128GB a 256GB úložištěm).

Tento seznam může být samozřejmě neúplný a 1TB Galaxy Z Fold4 může být nakonec omezen pouze na několik zemí nebo může být uveden na trh později. Přinejmenším očekáváme, že bude k dispozici edice Thom Browne, která také není na tomto seznamu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno