Máme tu další dvojici nadcházejících chytrých hodinek Amazfit, tentokrát se jedná o Amazfit GTR 4 a GTS 4.

Bude se jednat o prémiové hodinky Amazfitu, které nahradí loňské GTR 3 a GTS 3. Tyto hodinky budou mít téměř totožné vnitřnosti s hlavním rozdílem ve fyzickém vzhledu.

Amazfit GTR 4 přinese kulatý 1,43palcový dotykový AMOLED displej s rozlišením 466 x 466 px a funkcionalitou Always-on Display (AoD). Bude obsahovat pouzdro z hliníkové slitiny ve stříbrné a černé barvě s bočním tlačítkem a korunkovým prvkem na pravé straně pro dotykové ovládání. K dostání bude s koženým, silikonovým nebo nylonovým řemínkem.

GTS 4 dostane ještě větší 1,75palcový AMOLED s rozlišením 390 x 450 px, ale v obdélníkovém tvaru. Je také vybaven hliníkovým krytem a korunkovým prvkem na straně. GTS 4 bude mít tloušťku pouhých 9,9 mm a bez řemínku bude vážit 27 gramů. Budou k dispozici v černém, růžovém a hnědém pouzdře se silikonovým nebo nylonovým řemínkem.

Amazfit nabídne více než 200 ciferníků včetně odpovídajících hlavních a AoD možností a také 30 animovaných verzí. GTR 4 a GTS 4 budou schopny sledovat přes 150 sportovních režimů s automatickým rozpoznáváním, sportovním naváděním a analýzou tréninku. K dispozici je také dvoupásmová GPS s podporou všech pěti globálních polohovacích systémů.

Oboje hodinky budou vybaveny reproduktorem a mikrofonem s podporou Bluetooth volání a nezávislého přehrávání hudby. Amazfit také přidává svůj nový optický senzor 4PD BioTracker 4.0 PPG, který by měl nabídnout přesnější celodenní měření srdeční frekvence, kyslíku v krvi a úrovně stresu.

Softwarovou stránku zastřeší rozhraní Zepp OS 2.0. Uživatelé v některých regionech budou také vybaveni vestavěným Amazon Alexa. Oboje hodinky budou dodávány s předinstalovanou řadou aplikací Amzfit první strany, ale budou také podporovat obohacený ekosystém Mini App s aplikacemi jako GoPro a Home Connect a také několika minihrami.

Amazfit GTR 4 se může pochlubit 475 mAh baterií ohodnocenou na 12 dní běžného používání, zatímco GTS 4 má 300 mAh článek, který by vám měl vydržet 7 dní bez nabíjení.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno