I když je Galaxy S23 Ultra ještě na hony vzdálen od svého oficiálního uvedení na trh, lze s jistotou říci, že ti, kteří přeskočili Galaxy S22 Ultra, se budou těšit, až se jim dostane do rukou další velká věc.

Nyní nemáme mnoho podrobností o nadcházející vlajkové lodi Samsungu, ale nový tip naznačuje, že vlajková loď bude používat zcela nový, neoznámený 200megapixelový snímač fotoaparátu, který se bezesporu postará o rozruch na trhu.

Galaxy S23 Ultra by mohl být fotografickým gigantem

Pro ty, kdo by se zajímali, Galaxy S23 Ultra nebude používat senzory ISOCELL HP1 nebo ISOCELL HM3 společnosti Samsung. Proč? No, HM1 už používaly jiné společnosti a HM3 je oznámen od května.

Podle renomovaného informátora Ice Universe bude Galaxy S23 Ultra vybaven 200megapixelovým snímačem, který stále není na trhu, to eliminuje jak HM1, tak HP3, protože oba jsou již na trhu.

V době psaní tohoto článku nevíme nic o záhadném 200megapixelovém snímači, který je určen pro Galaxy S23 Ultra, ale mohlo by jít o variaci HM3 s určitými vylepšeními. Nicméně zbožným přáním je, aby Samsung přešel na 1palcový snímač, s ohledem na to, jak jej jiné vlajkové lodě již dohánějí.

V tuto chvíli teprve čas ukáže, co má Samsung v plánu, ale na to si ještě notnou chvíli počkáme. Nejdříve můžeme očekávat informace před koncem tohoto roku.

Navzdory skutečnosti, že Samsung je v současné době zaneprázdněn výrobou Galaxy Z Fold 4 a Galaxy Z Flip 4, lze s jistotou říci, že řada Galaxy S23 je již ve vývoji.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno