Nelze popřít, že Galaxy Z Fold 4 a Galaxy Z Flip 4 budou dvě z nejžhavějších zařízení, která budou letos uvedena na trh.

Doposud jsme měli k dispozici několik úniků, ke kterým došlo za posledních pár měsíců, ale jediná věc, která nám chyběla, je datum uvedení těchto zařízení na trh a nyní víme, kdy se tak stane. Nejnovější únik odhaluje datum Galaxy Unpacked 2022.

Galaxy Unpacked 2022 se bude konat 10. srpna 2022. Očekává se Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 a další zařízení

Únik pochází od Evana Blasse, který sdílel banner související s Galaxy Unpacked 2022, na kterém budou odhaleny Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, série Galaxy Watch 5 a zcela nový pohled na Galaxy Buds Pro.

Samozřejmě, tento únik ve skutečnosti potvrzuje obrázky, které jsme viděli z Galaxy Z Flip 4. Blass však zmiňuje, že obrázek byl upraven tak, aby skryl určité detaily. Ať už je tento detail jakýkoli, budeme muset počkat, než jej uvidíme. Nicméně fanoušci mohou být již klidnější, protože Galaxy Unpacked 2022 je tu za necelý měsíc.

Galaxy Z Fold 4 a Galaxy Z Flip 4 přinesou specifikace nové generace do osvědčeného skládacího designu, který se Samsungu podařilo zdokonalit. Určitě se však dočkáme dalších vylepšení v celkovém designu a odolnosti skládacích zařízení, zejména pokud jde o obrazovku a panty.

Další informace pro vás nadále sledujeme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno