Dnes WhatsApp považuje za vhodné přidat novou funkci pro uživatele iPhone a Android, která by jim mohla některé věci zjednodušit.

Už nějakou dobu sníme o možnosti přenášet chaty a data z jedné platformy na druhou a společnost to konečně splnila. Nyní můžete pomocí vestavěných nástrojů přenášet své chaty a data WhatsApp z Androidu do iPhonu a naopak. 

WhatsApp oznámil novinku na Twitteru a naznačuje, že uživatelé budou mít nyní možnost přenést celou svou historii chatu z Androidu do iOS a naopak. To byla velmi dlouho očekávaná funkce, kterou si nyní uživatelé budou moci užít. Nejen, že je proces jednoduchý a bezproblémový, ale dává uživatelům možnost přejít z jedné platformy na druhou. Kromě toho nevyžaduje použití žádného softwaru třetích stran.

Již dříve bylo uvedeno, že funkce chatu a migrace dat na WhatsApp bude vyžadovat aplikaci Move to iOS pro Android. Zatímco to chvíli odpočívalo ve fázi beta, máte konečně k dispozici možnost přenést celé své chaty z Androidu na iPhone nebo naopak.

Společnost poznamenává, že váš telefon Android by měl používat Android Lollipop nebo novější verze a váš iPhone by měl používat iOS 15.5 nebo novější verze.

Vezměte na vědomí, že když přenesete chaty WhatsApp z Androidu do iPhone, budete muset vytvořit zálohu iCloud, abyste mohli používat funkci cloudového úložiště. Kromě toho společnost také udržovala celý proces převodu end-to-end. To znamená, že ani společnost nemůže vidět data a chaty, které přenášíte. Kromě toho bude váš telefon Android stále obsahovat data a chaty, pokud neodstraníte aplikaci WhatsApp nebo neobnovíte tovární nastavení zařízení.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno