Všichni víme, že Samsung v současné době pracuje na Androidu 13 pro všechna podporovaná zařízení, ale zdá se, že společnost má další beta verzi operačního systému Android, která se testuje za zavřenými dveřmi.

Tentokrát je to beta firmware One UI 4.1.1, který je testován na Galaxy S21 Ultra ve Velké Británii.

Aktualizaci One UI 4.1.1 objevil uživatel Redditu a má verzi firmwaru G998BXXU5DVGA. Aktualizaci si však v době psaní tohoto článku může stáhnout a nainstalovat do svého telefonu pouze interní kruh společnosti Samsung. To znamená, že Samsung aktuálně testuje aktualizaci na Galaxy S21 Ultra.

Zvláštní je, že One UI 4.1.1 není nic převratného, ​​protože je založeno na Androidu 12L, verzi Androidu, která je určena pro skládací zařízení s velkou obrazovkou. Takže testování na Galaxy S21 Ultra namísto skládacího zařízení je zvláštní.

Pro ty, kdo by se zajímali, je Android 12L zaměřen na funkce, jako je multitasking a produktivita, a je převážně pro větší zařízení, jako jsou telefony a tablety Samsung Galaxy Z. Díky tomu je ještě zajímavější, že jej společnost aktuálně testuje na S21 Ultra.

Řada S21, pro ty, kteří nevědí, se dodává s Androidem 11e a dostane čtyři hlavní aktualizace operačního systému Android. Nejsme si jisti, zda bude Android 12L považován za hlavní aktualizaci operačního systému nebo ne, ale teprve čas ukáže, jak to dopadne.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno