Podle analytika Bloombergu Marka Gurmana Apple letos vydá troje nové hodinky – Apple Watch 8, samozřejmě vylepšené SE a odolné hodinky Pro.

Apple Watch Pro je popisován jako první nový design od roku 2018. Nebude to však tak nové, protože bude mít obdélníkový tvar (místo kruhového) a nebude mít ploché strany, jak se říká.

Budou však větší, přičemž se očekává, že jejich displej bude o 7 % větší než 1,9” panel na Watch 7 45 mm. A jejich displej bude odolnější proti rozbití než současné hodinky, zatímco  tělo bude vyrobeno z odolného a lehkého titanu. Větší tělo by mělo umožnit i nástup větší baterii, která zlepší výdrž.

Podle Gurmana budou mít Watch Pro snímač tělesné teploty. Společnost také pracuje na snímači krevního tlaku pro budoucí modely ( ten by pravděpodobně mohl dorazit v roce 2025 nebo tak nějak) a glukózovém monitoru ( ten by mohl dorazit ke konci tohoto desetiletí).

Odolné Apple Watch Pro by měly začínat na 900 dolarech. Tyto Pro hodinky by mohly znamenat konec prémiové série Apple Watch Edition. Analytik však varuje, že verze Pro může být pro některé uživatele Apple Watch příliš velká.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno