Minulý týden analytik Ming-Chi Kuo uvedl, že někteří dodavatelé Apple pro panel a RAM pro iPhone 14 měli problémy s kvalitou, ale to by mělo mít omezený dopad na hromadnou výrobu, protože technologický gigant z Cupertina diverzifikoval své dodavatele řady iPhone 14, aby se vyhnul problémům s opožděním startu kvůli nedostatku komponent. 

Kuo však nyní hlásí, že ještě jeden dodavatel Applu – Genius – čelí problémům s kvalitou, tentokrát souvisejícími se zadními čočkami iPhonu 14.

Kuo říká, že jedna ze zadních čoček Genius pro iPhone 14 pravděpodobně trpěla problémy s kvalitou povrchové trhliny, což vedlo k tomu, že Apple převedl asi 10 milionů objednávek čoček na Largan, aby se vyhnul zpoždění dodávek iPhone 14, protože tchajwanská společnost je schopna zaplnit mezeru v nabídce.

Analytik tvrdí, že Genius by měl být schopen vyřešit problém s prasklinami povlaku do dvou měsíců, a pokud se tak nestane, Largan obdrží od Applu další objednávky na čočky.

Očekává se, že Apple v září odhalí řadu iPhone 14, o které se říká, že se bude skládat ze čtyř modelů – iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max. Mini verze nebude. Pokud Apple nebude čelit žádným problémům s dodávkami ovlivňujícími hromadnou výrobu, řada iPhone 14 se začne prodávat podle plánu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno