Motorola uvedla na trh Moto G31 loni v listopadu a očekává se, že brzy představí Moto G32.

O Moto G32 společnost zatím nic neprozradila, ale její uniklé rendery odhalily design smartphonu. Obrázky nám ukázaly, jak by Moto G32 vypadal v červené a černé barvě, a díky leaksterovi Evanu Blassovi nyní můžeme vidět smartphone ve dvou dalších barvách – stříbrné a zlaté.

Moto G32 bude obsahovat děrovaný displeji a na zadní straně je vybaven trojitým fotoaparátem s 50MP jednotkou. Na pravé straně rámu je kolébka hlasitosti a tlačítko napájení, které pravděpodobně poslouží jako čtečka otisků prstů. A na levé straně máme slot pro SIM kartu. Dříve uniklé rendery odhalily, že Moto G32 má USB port ve spodní části lemovaný 3,5 mm konektorem pro sluchátka, mikrofonem a mřížkou reproduktoru.

Moto G32 získalo certifikaci NBTC v červnu, a i když thajský certifikační úřad neuvedl podrobný list specifikací smartphonu, potvrdil, že Moto G32 bude fungovat se sítěmi 4G a nebude mít připojení 5G.

Nevíme, kdy Motorola oznámí Moto G32, ale protože se objevily její oficiálně vypadající obrázky, nemělo by trvat příliš dlouho, než značka vlastněná Lenovo oficiálně představí Moto G32

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno