Sony a Backbone se spojily, aby uvedly na trh ovladač Backbone One – PlayStation Edition pro iPhony.

Ovladač má design podobný DualSense a nabízí přizpůsobení prostřednictvím vlastní aplikace.

Společnost Sony rozšířila svůj dosah na periferním trhu a oznámila nový ovladač pro mobilní hry. Ovladač, označovaný jako Backbone One – PlayStation Edition, přebírá několik designových návrhů z ovladače DualSense.

Backbone One bude podporovat pouze iPhony a má podobnou estetiku jako DualSense, včetně průhledných tlačítek a bílo-černého barevného schématu.

Ovladač byl navržen s ohledem na funkci Remote Play společnosti PlayStation a bude fungovat hned po vybalení s aplikací. Ovladač bude fungovat i s dalšími aplikacemi z App Store, které podporují fyzické ovladače, jako je Genshin Impact a Call of Duty: Mobile.

The Backbone One lze přizpůsobit prostřednictvím aplikace Backbone App, která bude obsahovat integraci PlayStation, jako jsou vlastní glyfy, a možnost procházet hry.

Ovladač bude napájen přímo z iPhonu a jako takový nepotřebuje externí napájení.

Při uvedení na trh bude Backbone One dostupný ve Spojených státech, Kanadě, Mexiku, Austrálii, Novém Zélandu, Německu, Francii, Itálii, Španělsku, Švédsku, Nizozemsku a Spojeném království. Postupem času se ovladač dostane na trh ve více zemích.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno