Výnosy Diablo Immortal nyní přesáhly 100 milionů dolarů, odhalují data ze zpravodajské platformy Sensor Tower.

Na základě dat ze Sensor Tower přesáhly výdaje mobilních hráčů na MMORPG od Blizzardu hranici 100 milionů dolarů od uvedení hry na mobilní zařízení 1. června. Jak již bylo řečeno, je to založeno na datech z mobilních verzí titulu a příjmy z PC nejsou zahrnuty.

Dá se říci, že vzhledem k tomu jak silně je hra na Metacritic kvůli svému predátorskému systému kritizována, je to pro Blizzard úspěch. Začátkem tohoto měsíce jsme již informovali, že hra od Blizzardu denně vydělává alespoň 1 milion dolarů a za méně než dva měsíce nyní data odhalují, že MMORPG je již za Pokemon GO, pokud jde o rychlost dosažení hranice 100 milionů dolarů. Pro srovnání, Pokemon Go trvalo jen dva týdny, než dosáhl této hranice, zatímco Diablo Immortal to trvalo 8 týdnů.

Podle Sensor Tower Game Intelligence je mobilní titul od Blizzardu aktuálně hodnocen jako mobilní MMORPG číslo 2, hned za Fantasy Westward Journey od NetEase. Data naznačují, že Diablo Immortal je nyní 13. mobilním titulem s nejvyššími celosvětovými příjmy.

„Spojené státy jsou k dnešnímu dni zemí č. 1 z hlediska příjmů v Diablo Immortal,“ píše se v článku na blogu Sensor Tower. „Jižní Korea je mezitím na 2. místě, zatímco Japonsko na 3. App Store představuje přibližně 59 procent příjmů , zatímco Google Play představuje asi 41 procent.“

Diablo Immortal je nyní k dispozici pro zařízení Android a iOS. Titul byl uveden na trh minulý měsíc a jak již bylo dříve oznámeno, jde o největší start v historii franšízy Diablo – hra byla stažena více než 10 milionkrát za pouhý týden.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno