Apple nedávno vydal nejnovější beta verzi iOS 16 vývojářům a veřejným beta testerům s velkým množstvím nových doplňků. 

Bylo zjištěno, že nejnovější beta obsahuje nový stav „Sleep“ pro výchozí tapety v iOS 16. Podrobnosti sdílené v beta verzi iOS 16 naznačují potenciální příchod Always-On displeje koncem tohoto roku u modelů iPhone 14 Pro.

Jak již bylo zmíněno dříve, iOS 16 přinese podporu Always-On displeje na modelech iPhone 14 Pro. Nový režim „Spánek“, který objevil 9to5mac, zobrazí tmavší a tónovanou verzi tapety. Nový režim spánku je vhodnější pro displej Always-On, o kterém se říká, že dorazí s nadcházejícími modely Pro koncem tohoto roku. Nový režim možná přidává fotografický filtr, který lze použít na jakýkoli obrázek, který nastavíte jako tapetu pro displej Always-On.

Podle publikace bude Always-On displej odrážet přístup přijatý Apple Watch. Apple Watch ukazuje tmavší a ztlumenou verzi stejného ciferníku, když je zvednuté zápěstí. Od nynějška by iPhone 14 Pro mohl představovat stejný přístup – ukazovat ztlumený vzhled, dokud se iPhone nezapne.

Zbytky tapety a další relevantní informace, jako jsou widgety na obrazovce uzamčení, se zobrazí na displeji Always-On. Není to poprvé, co slyšíme podrobnosti o Always-On displeji u modelů iPhone 14 Pro. Již dříve analytik Mark Gurman uvedl, že vždy zapnutý displej je zabudován do uzamčené obrazovky iOS 16. Uvedl také, že tato funkce bude exkluzivní pro modely iPhone 14 Pro.

Always-On displej bude využívat proměnnou obnovovací frekvenci u řady iPhone 14 Pro, která může klesnout až na 1 Hz. Naproti tomu modely iPhone 13 Pro mají variabilní obnovovací frekvenci, která může jít až na 10 Hz. Tato funkce je jednou z největších změn přicházejících s uvedením řady iPhone 14.

Jaká jsou vaše očekávání od chystané vlajkové lodi Applu? 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno