Google nás všechny překvapil jemným oznámením řady Google Pixel 7 a dokonce nám dal první pohled na to, jak budou zařízení vypadat. 

V té době však společnost pouze potvrdila, že zařízení budou uvedena na trh někdy na podzim roku 2022 a nyní bychom mohli mít nějaké konkrétní informace o tom, kdy tyto telefony půjdou oficiálně do prodeje. Jak se zdá, tak nyní už nemusíme čekat.

Podle Jona Prossera se série Pixel 7 bude předobjednávat 6. října a bude k dispozici od 13. října, tyto informace pocházejí z „velmi renomovaných zdrojů“. Proser také navrhl, že datum předobjednávky 6. října bude také datem, kdy se Google rozhodne tyto telefony oficiálně představit.

Pro ty, kteří nevědí, Prosser má solidní výsledky, pokud jde o uvedení zařízení na trh, takže bychom nebyli překvapeni. Říjnové spuštění navíc není něco, čemu bychom neměli věřit, protože Google běžně využívá tento měsíc, pokud jde o nové spuštění.

Očekáváme, že řada Pixel 7 bude následovat kroky řady Pixel 6, u které došlo k přepracování vzorce společnosti Google a obě zařízení obdržela dobré poznámky od uživatelů a kritiků. Stále si však nejsme jisti, co dalšího se bude dít a jak budou tato zařízení konkurovat Samsungu a Applu na trhu smartphonů.

Budeme vás informovat o dalším vývoji ohledně vydání/spuštění řady Pixel 7. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno