Oppo Thailand dnes uspořádalo událost, která představila sérii Reno8, a vedle vanilla  Reno8 a Reno8 Pro s Marisilicon NPU jsme viděli zcela nový telefon – Oppo Reno8 Z 5G.

Většinou nové – má stejné specifikace jako Reno7 Z 5G, až na konfiguraci čipové sady a paměti, ale nyní přichází s přepracovanými zadními stranami a lesklou barvou Dawnlight Gold.

Telefon je poháněn Snapdragonem 695 a je nabízen v Thajsku s 8GB RAM a 128GB úložištěm. 6,43” OLED displej s rozlišením Full HD+ a čtečkou otisků prstů pod ním, která zůstává zachována z předešlé verze.

Fotoaparáty jsou také stejné – 64MP hlavní, 2MP makro, 2MP makro. Reno8 Z 5G je inzerován jako „odborník na portrét“, zatímco Reno7 Z 5G se v Thajsku prodával se sloganem „Frame yourself“, což je v podstatě totéž – koneckonců i přední fotoaparát má stejný 16MP f. /2,4.

Tento telefon je součástí série Reno8, což znamená, že se designem podobá ostatním telefonům Reno8 – ostrůvek fotoaparátu nyní zasahuje až k rámu a Oppo zřejmě použil jiný materiál, protože Reno8 Z je o něco tlustší a těžší než Reno7 Z.

Baterie zůstala stejná – kapacita 4 500 mAh s podporou nabíjení 33 W, zatímco uživatelské rozhraní je nyní ColorOS 12.1, založené na Androidu 12.

Oppo také prodává Reno8 Z 5G v černé barvě. Předobjednávky začínají dnes a budou pokračovat do příští neděle 14. srpna. Otevřený prodej začne hned poté a cena telefonu je 12 990 THB, což je asi 360 $/355 EUR.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno