Očekává se, že Apple příští měsíc uspořádá akci, kde bude považovat za vhodné oznámit novou řadu iPhone 14 a Apple Watch Series 8.

Kromě toho se očekává, že společnost koncem tohoto roku oznámí také modernizované modely MacBook Pro a nový M2 iPad Pro. Nyní slyšíme, že společnost také pracuje na přepracovaném iPadu 10. generace základní úrovně s plochým designem, čtyřmi reproduktory a dalším. Nový iPad 10. generace bude uveden na trh koncem tohoto roku.

iPad desáté generace od Applu s 10,2palcovým displejem by mohl mít design, který připomíná nejnovější iPad mini 6. Očekává se, že bude mít ploché okraje se čtyřmi reproduktory a zadním fotoaparátem. Rendery základního iPadu 10. generace byly získány společností MySmartPrice – výrobce pouzder.

Zpráva potvrzuje předchozí zvěsti a naznačuje, že iPad 10. generace bude obsahovat větší displej, podporu USB-C a čip A14 Bionic. Pokud se podíváme na rendery pozorně, rohy jsou zobrazeny jako zaoblené. Zatímco design je podobný novým modelům iPadu s plochými okraji, displej bude mít rohy. To bude zobrazovat méně prémiový design pro iPad základní úrovně.

V současné době má iPad základní úrovně 9. generace cenu 329 USD. Vzhledem k tomu, že tablet prochází velkou přestavbou, můžeme očekávat mírný nárůst ceny. Podle vykreslení bude iPad 10. generace obsahovat senzor Touch ID v tlačítku Home. Je to jediný iPad, který má Touch ID v tlačítku Home, zatímco ostatní modely se přesunuly na Face ID nebo Touch ID v tlačítku napájení. Kromě toho bude zařízení obsahovat jeden fotoaparát na přední a zadní straně.

Podle renderů bude pouzdro ve tvaru pilulky obsahovat modul fotoaparátu a LED blesk. Kromě toho budou rozměry iPadu 10. generace 248,62 x 179,50 x 6,98. Ve srovnání s předchozím modelem bude chystaný iPad základní úrovně o něco tenčí, ale širší.

Pokud netrpělivě čekáte, až se zařízení dostane na pulty obchodů, Apple potenciálně koncem tohoto roku oznámí iPad základní úrovně 10. generace vedle modelů M2 iPad Pro. Společnost vydala model 9. generace loni v září s velkými doplňky týkajícími se vnitřních částí a vylepšeného fotoaparátu.

To je zatím vše, co víme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno