Galaxy S22 Ultra toho musel hodně dokázat; byl to první telefon po smrti řady Galaxy Note, který skutečně obsahoval pouzdro S Pen a všechny další funkce, které byly součástí řady Galaxy Note.

Galaxy S23 Ultra tedy bude přirozeně založen na základech, které byly položeny S22 Ultra, a můžeme očekávat, že se některé komponenty celkově zlepší.

Nová zpráva naznačuje, že Samsung se bude držet 5 000 mAh článku pro Galaxy S23 Ultra. I když to může vypadat jako neuspokojivá zpráva, dobrá věc je, že tato baterie by teoreticky měla fungovat lépe kvůli lepší čipové sadě, kterou by měl být Snapdragon 8 Gen 2.

V letošním roce získalo přístup k Snapdragon 8 Gen 1 s řadou Galaxy S22 mnohem více regionů a příští rok se to bude jen zvyšovat, protože očekáváme, že stále více zařízení bude mít čipovou sadu Qualcomm namísto Samsung Exynos. Nový čip přijde koncem tohoto roku a příští rok bude uveden v Galaxy S23 Ultra

Neexistují žádné konkrétní informace o novém Snapdragonu 8 Gen 2, ale zvěsti naznačují, že bude mít jeden Cortex X-3, dva Cortex-A720, dva Cortex-A710 a tři Cortex-A510. Doplňkem CPU bude GPU Adreno 740. Také jsme slyšeli, že TSMC bude zodpovědná za výrobu Snapdragonu 8 Gen 2 na 4nm procesu.

Jak byste očekávali, řada Galaxy S23 bude mít základní variantu, variantu Plus a také variantu Ultra. Dá se s jistotou říci, že všechny budou používat stejnou čipovou sadu jako v předchozích letech.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno