Společnost Warner Bros Discovery včera uspořádala finanční zasedání k hospodaření za druhé čtvrdletí roku, na kterém generální ředitel David Zaslav potvrdil nové plány pro streamovací platformy mediálního giganta.

HBO Max a Discovery+ se spojí do jedné služby, která bude dostupná od léta 2023.

Tento krok je založen na problémech s výkonem HBO Max, které během velkých představení pravidelně padaly. Zaslav potvrdil, že Discovery+ bude jádrem nové streamovací platformy díky jejímu špičkovému technologickému stacku, zatímco celý katalog HBO Max bude přenesen pod Discovery +.

Společnost Warner Bros Discovery vykázala za 2. čtvrtletí čistou ztrátu 3,4 miliardy dolarů a generální ředitel potvrdil plány na snížení výdajů na nové projekty. Nadcházející filmy Batgirl and Scoob!: Holiday Haunt byly nedávno začátkem tohoto týdne zrušeny. V ohrožení je možná také i seriál The Last of Us od Naughty Dog.

Warner získal za poslední tři měsíce dohromady 1,7 milionu předplatitelů HBO Max a Discovery+ a celosvětově je to údajně 92,1 milionu předplatitelů. Společnost si také stanovila cíl 130 milionů předplatitelů do roku 2025.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno