Přestože se Instagram rozhodl kontroverzní aktualizaci designu zastavit kvůli veřejnému pobouření, zda se, že se společnost úplně nepřestane zaměřovat na obsah přes celou obrazovku. Šéf Instagramu Adam Mosseri během týdenního pořadu Ask Me Anything today potvrdil, že společnost začne testovat ultra vysoké fotografie 9:16 „za týden nebo dva“.

„Můžete mít vysoká videa, ale nemůžete mít vysoké fotky na Instagramu,“ řekl Mosseri. „Tak jsme si řekli, že bychom se možná měli ujistit, že s oběma zacházíme stejně.“ V současné době fotografie na Instagramu nepřesahují 4:5 při zobrazování obrázků na výšku, které byly správně oříznuty. Zavedení podpory pro štíhlejší a vyšší fotografie s poměrem stran 9:16 jim však pomůže zaplnit celou obrazovku, když uživatel posouvá informační kanál aplikace.

Jistě, přepracování podobné TikToku nebylo některými fotografy vítáno, protože díky němu fotografie vypadaly vyšší a nešikovně umístěné, ale nový zdroj také přidává překryvné přechody do spodní části příspěvků, takže text bude snáze čitelný.

Instagram prošel, co se designu týče, některými vzestupy a pády a Mosseri nejednou přiznal, že zážitek z celé obrazovky nebyl pro fotografie ideální. Nyní jsme svědky toho, jak se Instagram pokouší znovu prosadit stejnou funkci, ale nebudou ji nařizovat plošně.

Jako častý uživatel Instagramu a někdo, kdo sdílí své fotografie na platformě, si nejsem opravdu jistý, jak bude tento nový redesign fungovat, ale mohu s jistotou říci, že jsem nadšený, když uvidím, jak se s tím veřejnost po uvedení funkce vypořádá. . Dejte nám vědět, co si myslíte o ultravysokých fotkách.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno