Do půlročního Galaxy Unpacked zbývá pouhých pět dní a zatím jsme měli tu čest podívat se na téměř všechny aspekty nadcházejících zařízení. 

Samsung se chystá představit Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Watch 5 Series a Galaxy Buds 2 Pro. Všechna tato zařízení unikla tak či onak za posledních pár týdnů a dnes všechna tato zařízení unikla znovu, v plném rozsahu, čerstvých tiskových renderech, a vy se tak na to můžete podívat níže.

Únik nepochází od nikoho jiného než od Evana Blasse, který pokračoval a zveřejnil čerstvé tiskové rendery všech zařízení, která budou uvedena na trh, včetně skládacích Galaxy Z Fold 4 a Flip 4. Nejlepší část? Tyto rendery zobrazují zařízení ve všech možných barvách, které pro nás Samsung má v obchodech, alespoň při uvedení na trh.

Telefon můžete vidět v barvě zlaté/béžové, grafitové a černé. Jakmile je Samsung na akci oznámí, skutečné názvy barev by se samozřejmě lišily.

Jako další tu máme Galaxy Z Flip 4 ve všech barvách.

Na rozdíl od Galaxy Z Fold 4 má Flip hravější barvy včetně růžového zlata, cloudově modré, černé a bora fialové. Samsung by samozřejmě pro tyto barvy použil jiné schéma pojmenování.

Nyní se podíváme na Galaxy Watch 5 Pro, které budou dostupné pouze ve 2 variantách.

Galaxy Watch 5 jsou naproti tomu k dispozici v řadě zábavných barev, na které se můžete podívat níže.

V neposlední řadě tu máme Galaxy Buds 2 Pro, které budou k dispozici ve standardní sadě barev. Podívejte se na ně níže.

Buds 2 Pro budou k dispozici ve fialové, černé a bílé barvě. Barevné schéma, které od Samsungu již nějakou dobu očekáváme.

Nyní, když jsme se podívali na všechna hlavní zařízení, jako jsou Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4, Watch 5 series a Buds 2 Pro, je čas začít věnovat pozornost příslušenství, které Samsung pro tato zařízení odhalí.

To je prozatím vše. Věřím, že tento únik shrnuje vše, co byste chtěli vidět o nadcházejících zařízeních. Nezapomeňte, že Galaxy Unpacked bude probíhat 10. srpna, takže nám zbývá pouhých 5 dní.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno