Xiaomi Mix Fold 2 přichází dříve, než se očekávalo – bude představen 11. srpna (den po skládacích skládacích zařízeních Samsung), uvádí Ice Universe.

Normálně Xiaomi láká na nové verze týdny předem, takže je to trochu překvapení.

Datum pravděpodobně není náhoda – CEO Xiaomi Lei Jun přednese svou třetí výroční přednášku 11. srpna „Chci mluvit o něčem jiném: každý se v procesu dospívání setkává s neúspěchy a úspěchy, chci mluvit o tom, jak jsem se v životě dostal z propasti a jaké životní poznatky jsem získal,“ napsal generální ředitel.

Každopádně několik úniků, včetně Ice a Digital Chat Station, si všimlo snímku obrazovky od Lao Weie, mobilního produktového manažera Xiaomi, který údajně pochází z Mix Fold 2.

Zařízení disponuje rozlišením 1 080 x 2 520 px, což potvrzuje pověstný poměr stran 21:9 pro displej krytu telefonu. Pro srovnání, krycí displej na původním Mi Mix Fold měl štíhlý poměr 27:9.

Také tento displej měl obnovovací frekvenci 90 Hz, zatímco nový se zvýší na 120 Hz (podle spekulací). To by mělo znamenat, že vnitřní displej bude mít poměr stran 10,3:9 (místo 4:3 jako u předchůdce).

Xiaomi Mix Fold 2 bude pohánět Snapdragon 8+ Gen 1 s 12GB RAM a 512GB nebo 1TB úložištěm. Bude podporovat 56W rychlé nabíjení (stejné jako originál). Nemusí to být jediný nový telefon představený ve čtvrtek, protože došlo také k únikům Xiaomi K50S Pro, prvního telefonu Xiaomi s 200MP fotoaparátem. Více se dozvíme již za několik dní.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno