Společnost Beats dnes oznámila spolupráci s Kim Kardashian a výsledkem je, že získáváte tři nové barvy bezdrátových sluchátek Beats Fit Pro. 

Tři nové neutrální barvy budou dostupné online na apple.com/kim od příštího úterý, 16. srpna, a také prostřednictvím vybraných obchodů Apple spolu s autorizovanými prodejci.

Beats Fit Pro můžete získat ve třech vzrušujících neutrálních barvách díky spolupráci Beats s Kim Kardashian

Obrázky nového Beats Fit Pro unikly také v minulosti, ale tentokrát jsou vydávány pod jinými jmény. Získáváte Měsíc, Dunu a Zemi.

Chtěla jsem se oprostit od myšlenky, že sluchátka musí být barevná, aby se mohla vyjádřit,“ řekla Kim Kardashian. Tato spolupráce je speciální, protože vám umožňuje splynout nebo vyniknout, a Beats je známý tím, že vytváří produkty, které předvádějí individualitu.

Beats Fit Pro byly kritiky přijaty vřele od svého původního uvedení v loňském roce, kdy uživatelé hovořili o tom, jak jsou pohodlné díky flexibilním křídlovým koncovkám a několika velikostem silikonových koncovek do uší. Sluchátka také přinášejí aktivní potlačení hluku spolu s režimem průhlednosti, podporou prostorového zvuku a také čipem H1 pro spárování jedním klepnutím spolu s podporou „Hey Siri“ a automatickým přepínáním mezi zařízeními Apple.

Kromě uvedení nových barev se Beats také rozhodl představit novou reklamní kampaň Beats x Kim, na kterou se můžete podívat níže.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno