Nová funkce WhatsApp by mohla nabídnout více možností správcům skupin.

WhatsApp údajně pracuje na nové funkci, která by poskytla administrátorům skupin větší kontrolu a výkon nad skupinou. Aplikace pro rychlé zasílání zpráv vlastněná společností Meta by mohla brzy přidat novou možnost nazvanou „Schválit nové účastníky“, která umožní správcům skupiny určit, kdo se může ke skupině připojit. Správcům skupin by to usnadnilo zajištění soukromí a snížení spamových zpráv. Tato funkce byla spatřena v WhatsApp pro Android beta v2.22.18.9, který je dostupný prostřednictvím programu Google Play Beta, zatím však není dostupný pro testery.

Podle zprávy sledovače funkcí WhatsApp WABetaInfo služba zasílání zpráv údajně pracuje na nové funkci, která umožní správcům skupiny rozhodnout, kdo se může ke skupině připojit. Po uvolnění budou mít nastavení skupiny WhatsApp možnost „Schválit nové účastníky“, kde mohou správci skupin schvalovat nebo odmítat příchozí požadavky od lidí, kteří se chtějí připojit k určité skupině.

Zpráva také obsahuje snímek obrazovky zobrazující novou možnost, což uživatelům WhatsApp poskytuje představu o tom, jak by tato funkce mohla vypadat, když se začne zavádět. Na snímku obrazovky je možnost Schválit nové účastníky vidět v nabídce nastavení skupiny v dolní části možnosti upravit správce skupiny v informacích o skupině WhatsApp. WhatsApp pravděpodobně přidá novou sekci se seznamem všech aktuálních požadavků uživatelů, kteří se chtějí ke skupině připojit.

Platforma pro zasílání zpráv údajně zavádí aktualizaci prostřednictvím programu Google Play Beta s beta verzí v2.22.18.9 pro Android. Tato funkce je stále ve vývoji a není viditelná pro beta testery.

Vývoj přichází několik dní poté, co platforma pro sociální zasílání zpráv vlastněná společností Meta oznámila novou funkci ochrany osobních údajů, která účastníkům umožňuje tiše opustit skupiny WhatsApp, aniž by o svém odchodu informovala ostatní členy. Tato funkce umožní uživatelům soukromě opustit skupinu, aniž by museli informovat všechny kromě administrátorů. V současné době WhatsApp zobrazuje automaticky generované oznámení, když někdo opustí skupinu. Nová funkce bude k dispozici všem uživatelům tento měsíc.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno