Očekává se, že chystané modely Apple iPhone 14 a iPhone 14 Pro budou uvedeny na trh za měsíc.

Zatímco standardní modely přijmou stejný design jako současný iPhone 13, modely iPhone 14 Pro budou mít zásadní přepracování, pokud jde o přední část zařízení. Interně se dříve uvádělo, že modely iPhone 14 Pro mají dvojnásobnou kapacitu úložiště ve srovnání s iPhone 13 Pro. Analytik se nyní domnívá, že modely „Pro“ budou mít stejné množství úložiště jako současné modely, a to i přes zvýšení ceny. 

TrendForce již dříve uvedl, že nadcházející modely Apple iPhone 14 Pro by mohly začít se zvýšenou úložnou kapacitou 256 GB. Naproti tomu analytik Haitong International Jeff Pu naznačuje, že nadcházející modely budou mít stejné množství úložné kapacity jako modely iPhone 13. Zpočátku analytik souhlasil s tím, že modely „Pro“ budou začínat na 256 GB úložiště, ale ve svých nejnovějších výzkumných poznámkách přidal možnost 128 GB.

Podle spekulací analytika bude mít iPhone 14 Pro stejnou kapacitu úložiště jako modely iPhone 13 Pro, včetně 128 GB, 256 GB, 512 GB a 1 TB.

„Na základě našeho nedávného průzkumu dodavatelského řetězce udržujeme náš plán dodat na 91 milionů ve 2. pololetí 22 oproti 84 milionům iPhonu 13 ve 2. pololetí 21, protože v dodavatelském řetězci není žádný významný problém. Další na řadě bude cena iPhonu 14 a čekací doba, kdy se dostane na trh. Speciálně přidáváme 128GB úložiště do řady Pro.“

Kromě pověstí o zvýšené úložné kapacitě Ming-Chi Kuo uvedl, že modely iPhone 14 Pro budou obsahovat „zvýšení cen“. Pokud mají Kuova slova nějakou váhu, iPhone 14 Pro bude potenciálně dražší než současné modely. Zatímco Kuo nezmínil přesná čísla, očekáváme, že iPhone 14 Pro bude mít cenu 1 099 $ a iPhone 14 Pro Max 1 199 $. V tuto chvíli jsou to však pouhé spekulace a konečné slovo má stále Apple.

Očekává se, že modely iPhone 14 Pro budou mít zásadní redesign s duálním výřezem displeje pro Face ID a přední kamerou. Kromě toho také očekáváme novou fialovou barevnou variantu série. Budeme vás informovat o nejnovějších informacích, takže se určitě držte, abyste získali další podrobnosti o tomto tématu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno