Galaxy Z Fold 4 sice přináší ve srovnání s Galaxy Z Fold 3 několik lehkých designových změn, ale v tuto chvíli se podíváme na vylepšení fotoaparátu.

Dosud nejlepší telefon Samsungu, Galaxy S22 Ultra, se v tomto nejnovějším srovnání fotografií pořízených s 3x optickým zoomem utká se skládací vlajkovou lodí korejského giganta, aby zjistil, který telefon poskytuje lepší výsledky.

Galaxy Z Fold 4 produkuje větší zrnitost než Galaxy S22 Ultra, ale jeho fotky jsou méně vybledlé, co se různých zdrojů osvětlení týče

Ice Universe se rozhodlo porovnat fotografie s 3x zoomem na zařízeních Galaxy Z Fold 4 a Galaxy S22 Ultra, z obou zařízení byly pořízeny celkem 4 snímky. Jak většina z vás ví, žádné dva senzory se nechovají stejně a výsledky budou produkovat na základě řady proměnných, včetně osvětlení. Pak bude opět na preferencích uživatele, aby se rozhodl, který telefon pro něj produkuje působivější fotografie.

Nejprve jsme zahrnuli výsledky Galaxy Z Fold 4, následované Galaxy S22 Ultra. V prvním srovnání se na první pohled zdá, že oba telefony pořizují stejně příjemné snímky, ale pokud pořízený snímek přiblížíte, zjistíte, že senzor Galaxy Z Fold 4 produkuje více šumu, což může být způsobeno neúčinností jeho 3x optického zoomu. Galaxy S 22 Ultra si v tomto ohledu počíná o něco lépe.

Z nějakého důvodu v dalším srovnání vede Galaxy Z Fold 4 tím, že zachycuje přesnější obraz, i když je třeba poznamenat, že konečný výsledek stále produkuje více filmového zrna než fotoaparát Galaxy S22 Ultra. Z nějakého důvodu vytváří senzor Galaxy S22 Ultra vybledlý snímek, což je něco, na co ve vlákně poukázal také uživatel Twitteru Alvin. Ten tvrdí, že že varianty se Snapdragonem mají tendenci vykazovat tento druh chování z blíže nezveřejněných důvodů.

Je možné, že společnost Samsung vydá aktualizaci softwaru pro Galaxy Z Fold 4, která sníží množství šumu produkovaného při použití 3x optického zoomu. Za prvé, pokud zákazník platí nevyšší možnou cenu za jedno z nejlepších technologických zařízení v mobilním prostoru, očekává, že bude lepší než levnější telefony. Doufejme, že se v budoucích aktualizacích dočkáme nějakého vylepšení.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno