Modely iPhone 14 a iPhone 14 Pro budou obsahovat spoustu změn a doplňků. Kromě vlajkových smartphonů se očekává, že společnost také oznámí nové Apple Watch Series 8.

Již dříve se říkalo, že Apple uspořádá svou první podzimní akci někdy v září. Nyní nová zpráva naznačuje, že Apple považuje za vhodné uvést na trh novou řadu iPhone 14 na své akci 7. září. 

Modely iPhone 14 Pro projdou zásadním redesignem s displejem s dvojitým výřezem a vylepšeními v oddělení fotoaparátu. Standardní modely iPhone 14 se budou držet současného designu se zářezem a budou mít stejný čip A15 Bionic. Na druhou stranu se uvádí, že modely iPhone 14 Pro přicházejí s nejnovější čipovou sadou A16 Bionic. Společnost se potenciálně snaží rozšířit propast mezi standardními a „Pro“ modely. Podle Marka Gurmana z Bloombergu bude Apple hostit svou první podzimní událost 7. září, aby oznámila novou řadu iPhone 14, Apple Watch Series 8 a mnoho dalšího.

Společnost potenciálně vydá čtyři modely iPhone 14, ale tentokrát nebude žádný iPhone „mini“. Místo toho společnost plánuje vydat nový větší 6,7palcový iPhone 14 Max. Kromě iPhonu představí Apple také nové Apple Watch Series 8, vylepšené Apple Watch SE a nový model Apple Watch ‚Pro‘. Model ‚Pro‘ přijde s větším tělem, aktualizovaným designem a robustní konstrukcí pro zvýšenou odolnost.

Již dříve jsme informovali, že Apple plánuje uvedení nového iPadu 10. generace v září. Nový iPad základní úrovně přijde s velkým přepracovaným designem s plochými okraji, USB-C a aktualizovanými vnitřnostmi. Velikost obrazovky se zvětší štíhlejšími rámečky, ale tlačítko Domů zůstane, podle posledních renderů.

Pokud má nejnovější zpráva nějaký význam, Apple potenciálně zveřejní pozvánky týden před akcí. Vezměte na vědomí, že v této fázi jsou to pouhé spekulace a konečné slovo má Apple. Určitě tedy berte novinky s rezervou. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno