Smartphony Samsung Ultra mají 108megapixelové fotoaparáty od Galaxy S20 Ultra v roce 2020 a Galaxy Note 20 Ultra.

Kamery byly schopny poskytovat 108megapixelové snímky nebo 12megapixelové snímky sdružené v pixelech. Nyní korejská prodejna oznámila, že Galaxy S23 Ultra by mohl být konečně dodáván s 200megapixelovým fotoaparátem.

Podle zprávy ET News Samsung potvrdil s partnery, že Galaxy S23 Ultra bude dodáván s 200megapixelovým snímačem fotoaparátu. Zpráva také naznačuje, že ultra varianta bude jediným zařízením, které přijde s 200megapixelovým fotoaparátem.

O upgradu fotoaparátu však neslyšíme poprvé. Novinky se objevují od té doby, co společnost Samsung loni představila 200megapixelový snímač HP1. Nyní, když však slyšíme ze spolehlivého zdroje, se šance na získání nového senzoru jen zvýšily.

Za zmínku také stojí, že Galaxy S23 Ultra nebude prvním telefonem, který přijde s 200megapixelovým fotoaparátem. Motorola X30 Pro debutovala v Číně minulý týden a zařízení může snímat až 200 megapixelů nebo může používat pixel binning pro fotografování v rozlišení 12 nebo 50 megapixelů. Dalo by se tedy s jistotou předpokládat, že stejnou metodou bude natáčet i vlajková loď Samsungu.

Ať už je to jakkoli, je lepší počkat na konečné odhalení, abychom mohli vědět více o tom, co se stane s Galaxy S23 Ultra. Budeme vás informovat, až se dozvíme další informace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno