Není dne, kdy bychom OnePlus neviděli v titulcích. OnePlus 10T byl vydán teprve nedávno a ačkoliv telefon je nacpán veškerým moderním hardwarem, který si člověk může přát, test ohybu, který provedl nikdo jiný než JerryRigEverything, bohužel nepřežil.

Pro ty, kteří by se zajímali, stejný osud utrpělo i OnePlus 10 Pro, který byl také ohnutý.

Jelikož se OnePlus nerozhodl tuto situaci odložit, rozhodl se vyjádřit k situaci ohledně OnePLus 10T.

OnePlus, kdysi známý jako zabiják vlajkových lodí, se pomalu zabíjí s neuspokojivou životností OnePlus 10T a předtím OnePlus 10 Pro

„OnePlus 10T splňuje nebo překračuje všechny rozsáhlé postupy testování odolnosti OnePlus, to zahrnuje tlakovou zkoušku, kdy je zařízení zavěšeno, zatímco je váha aplikována na jeho střed na přední i zadní straně,“ uvedla společnost   v prohlášení pro Gadgets 360 .

OnePlus 10T má vylepšený konstrukční návrh a při tomto testu v laboratoři OnePlus unese více než 45 kg vnější síly.

Test odolnosti provedený Zackem ukázal, že plastový rám telefonu se při zvyšujícím se tlaku čistě rozbije. Zlom nastal těsně pod ostrůvkem kamery, ale nad bateriemi. Telefon dokázal držet o něco déle než OnePlus 10 Pro, ale stále se zlomil ve stejné oblasti jako model Pro.

Test jasně ukazuje, že vnitřní uspořádání telefonu nestačilo odolat tomuto typu ohýbání a „vylepšený design konstrukce“ nestačil na to, aby prošel testem ohybu.

Níže se můžete podívat na test ohybu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno