Gamescom’s Opening Night Live přineslo několik bizarních překvapení a jedním z nich je bezesporu spojení automobilové značky BMW a Pokémonů pro nový koncept vozu Mini.

Jmenuje se Mini Aceman Concept, zbrusu nový elektrický crossover Mini s definitivním prolnutím Pokémona. Aktivujte „režim Pokémon“ a Pikachu vás uvítá na masivní OLED obrazovce, kdykoli vstoupíte do auta. Má také externí LED projektor, který vám umožní sledovat vaše oblíbené Pokémony, když sedíte na střešním nosiči auta.

Vhoďte pár oslnivých LED na přední panel a spoustu vizuálních efektů s tematikou Pokémonů na palubní desku a máte elektrický crossover, který křičí „Pokémon“ tak hlasitě, že vynahradí skutečnost, že nepřichází žádný hluk ze spalovacího motoru.

Crossover Pokémon od Mini se zdá být začátkem nové marketingové kampaně zaměřené na mladé hráče. Pokemon je bezesporu největší herní značkou na světě, takže pro Mini to dává smysl začít s Pikachu a spol.

Ale nemusíte být fanouškem Pokémonů, abyste zažili Mini Acemana. Mini vytvořilo webovou stránku , kde můžete hrát hru, ve které jezdíte s Acemanem po několika tratích. Hra má jednoduché ovládání WASD a žádný skutečný cíl – jen jezdíte a děláte skvělé obraty a triky, které byste jinak v reálném životě nikdy nedokázali, aniž byste ztratili záruku (a možná se zabili). Každá mapa má svůj vlastní soundtrack, takže pokud se vám nelíbí atmosféra, stačí přejít na místo, které lépe odpovídá náladě Acemana.

Zatím je to jen koncept a epadlo ani slovo o tom, zda BMM udělá toto Mini alespoň v nějaké limitované edici. Samotný koncept vozu je však dostatečně reálný, a pokud míříte do Kolína nad Rýnem, můžete Mini Acemana zažít na Gamescomu v oblasti merche. Účastníci mohou dokonce jít dovnitř a dobít si baterie prostřednictvím mnoha USB portů vozu. 

My tu jsme a fotky tohoto zajímavého auta najdete v následujících dnech na našem Facebooku.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno