Samsung Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4 dnes debutují na trhu a jsou v hojné míře zastoupeny i na herním veletrhu Gamescom v německém Kolíně nad Rýnem, kde si je návštěvníci mohou naživo osahat.

I když se jedná o již čtvrtou generaci těchto skládacích zařízení společnosti Samsung, má stále mnoho lidí obavy o jejich odolnost, zejména potom kloub a display. Aby Samsung ještě více uklidnil své potenciální zákazníky, sdílela společnost video ukazující některé z testů, kterými zařízení před uvedením na trh muselo projít, než bylo uznáno za vhodné k vydání.

Krátký 100sekundový klip odhaluje všechny přísné testy, kterými skládací zařízení procházejí, včetně stisknutí několika tlačítek, skládání a rozkládání a testování jejich voděodolnosti. Podívejte se na skvělé video níže

Spolehlivost je pro Samsung klíčová, jak společnost odhalila ve své tiskové zprávě provádí veškeré testy, aby zajistila, že telefony budou spolehlivé a odolají každodennímu používání. Jak si můžete povšimnout ve videu výše, tak všechny procesy jsou plně automatizovány. To není překvapením, ale je velmi zajímavé tuto technologii sledovat za chodu.

Zajímavý je také test odolnosti proti vodě a zatímco Galaxy Fold 4 musí odolat stříkající vodě a ponoření do vody po dobu 30 minut, tak Galaxy Flip 4 musí odolat plnému ponoření po neomezenou dobu, navíc Flip 4 musí odolat také prachu a písku, tento test však video nezahrnuje.

Samsung Galaxy Fold 4 a Galaxy Flip 4 jsou nyní v prodeji.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno