Jediným trendem na trhu smartphonů, se kterým nikdo nechce souhlasit, je odstraňování nabíječek z balení smartphonů.

Zatímco mnoho lidí již má v rukou vynikající nabíječky, které používalo, mnoho z nás dává přednost tomu, když si k telefonům pořídí nové nabíječky. Společnosti jako Apple a Samsung již pokročily a odstranily nabíječky ze svých telefonů, a zatímco jiné společnosti stále dodávají svá zařízení s nabíječkami, nyní máme zprávy o tom, že Xiaomi/Redmi může brzy také naskočit na tento trend.

Vypadá to, že nadcházející Redmi Note 11 SE od Xiaomi nemusí mít přibalenou nabíječku vůbec. Tato změna, že je vidět na produktové stránce zařízení, že seznam obsahu balení neobsahuje přibalenou nabíječku. Stojí za zmínku, že ostatní zařízení na webu zobrazují nabíječku v krabici, takže to může být nesprávný zástupný symbol, ale pokud tomu tak je, Xiaomi bude další značka, která nabíječku odstranila.

Není to poprvé, co jsme viděli, jak velká značka odstraňuje nabíječku z levného telefonu. Realme Narzo 50A PRime se nedodává s nabíječkou a nejnovější telefony Galaxy A od společnosti Samsung se také dodávají bez nabíječky.

Ať už je to jakkoli, společnosti jako Redmi dosáhly úrovně úspěchu hlavně díky svým levným telefonům a odstranění nabíječek je něco, co se mnoha lidem nemusí líbit, abych byl upřímný.

Já osobně nemám problém s odstraněním nabíječek z telefonů střední a nízké třídy, protože tato zařízení se v rukou uživatelů velmi rychle točí a lidé následně nabíječky zbytečně zahazují a zatěžují tím tak planetu. Ovšem na druhé straně stále razím myšlenku, že vlajkové lodě, které mají prémiovou cenu, by měli mít také prémiový obsah balení, tedy měli by mít minimálně drátová sluchátka a nabíječku jako součást balení, protože tato zařízení si většina uživatelů vybírá na delší dobu než jen jeden rok. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno