Všichni víme, že Twitter byl zaneprázdněn přidáváním hromady nových funkcí ze všech správných důvodů. 

Tyto funkce pouze dělají celkovou uživatelskou zkušenost mnohem lepší pro všechny a to rozhodně neznamená, že se společnost bude držet zpátky, pokud jde o funkce, které přinesou, a to je určitě dobrá věc, protože čím více funkcí, které máme k dispozici, tím lépe.

Twitter Podcasts je nový způsob, jak si mohou všichni uživatelé naladit své oblíbené kecálky.

Nyní Twitter začal zavádět novou funkci, která umožní všem na celém světě sejít se a užívat si podcasty. Samozřejmě, tato funkce je určitě něco, co nabízí mnoho dalších společností. Takže je určitě dobře, že Twitter dohání tento trend.

Zatímco k oficiálnímu oznámení došlo před nějakou dobou, Twitter právě zavádí integraci podcastů do své aplikace. Zatímco někteří měli podezření, že bude fungovat jako samostatná služba, podcasty jsou ve skutečnosti zabaleny do Twitter Spaces pro snadnější přístup. Doposud byl Twitter Spaces zvukovou platformou, která uživatelům umožňovala živé audio konverzace. The Spaces měli hostitele nebo možnost mít dva spoluhostitele a neomezené publikum. Navzdory tomu, že se podcasty stávají novou funkcí, Spaces stále existuje.

Aby byla integrace podcastů co nejhladší, Twitter přepracoval kartu Spaces a představil centra, která si uživatelé mohou přizpůsobit. Obsah je pak seskupen podle témat, takže posluchači snáze najdou to, co hledají. Můžete získat témata/žánry, jako je hudba, zprávy, sport a další. Uživatelé také získají možnost přístupu k živému a nahranému obsahu. Důvodem, proč je potřeba redesign Spaces, je ten, že bude i nadále hostovat Spaces současně s podcasty a nový design pomůže uživatelům vše snadno najít.

Twitter se také pokusí upravit obsah pomocí stávajících uživatelských dat a doporučení podcastů. Posluchači také budou moci lajkovat a nelajkovat podcasty, což dále zlepší doporučení pro ostatní uživatele.

Netřeba dodávat, že zavedení podcastů je něco, co by nemělo nikoho překvapit, ale stále je dobře, že Twitter přinesl něco užitečného pro všechny.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno