Apple oficiálně oznámil, že ve středu 7. září uspořádá akci, na které oznámí nadcházející modely iPhone 14 a iPhone 14 Pro.

Dnes se online objevily různé úniky iPhone 14 Pro, které mají za cíl ukázat skutečné výřezy spolu s položkami stavového řádku. 

Snímky sdílel uživatel Twitteru DuanRui z čínské sociální sítě Weibo. Jeden obrázek ze skupiny ukazuje skutečný obraz duálních výřezů iPhone 14 Pro, které obsahují komponenty pro Face ID a přední kameru. Ice Universe dnes také sdílel obrázek makety iPhone 14 Pro.

Kromě toho leaker ShrimpApplePro také sdílel snímek obrazovky z iPhone 14 Pro Max a překryl jej identickým snímkem obrazovky z iPhone 13 Pro Max. Obrázek v podstatě ukazuje, že Apple údajně plánuje zvětšit a znovu zarovnat stavový řádek, aby se do něj vešly nové výřezy. Další obrázek ukazuje celý stavový řádek iPhonu 14 Pro Max. Je vidět, že prvky ve stavovém řádku jsou o něco níže a vpravo oproti těm na iPhonu 13 Pro Max. To zahrnuje mobilní signály, indikátory baterie a WiFi.

Akce Applu je naplánována a 7. září, kde bude hostit svůj „ Far Out “ iPhone 14. Společnost také bude považovat za vhodné oznámit nové modely Apple Watch Series 8 a potenciálně AirPods Pro 2 a iPad 10. generace. Očekává se, že standardní modely iPhone 14 budou mít zářez, protože dvojité výřezy budou exkluzivní pro modely iPhone 14 Pro. Kromě toho se Apple snaží rozšířit propast mezi těmito dvěma modely dalšími změnami.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno