Pokud vše půjde podle plánu, pak řada Galaxy S23 vyjde začátkem roku 2023.

Jistě, Samsung právě vydal zařízení Galaxy Z Flip a Z Fold, ale to neznamená, že se společnost nezaměřuje na Galaxy S23 Ultra a zbytek zařízení. Dá se s jistotou říci, že o chystaných zařízeních jsme zatím slyšeli dost zvěstí, ale ta, kterou máme, je možná nejpodstatnější.

Víme, že Samsung použije design, který je do značné míry podobný tomu, který vidíme na Galaxy S22 Ultra, ale nyní máme zprávu, že Galaxy S23 Ultra bude dodáván s plochým displejem namísto zakřiveného.

Podle zprávy z Ice Universe zůstane kamerový systém na Galaxy S23 Ultra beze změn, to se však nedá říci o displeji na telefonu, protože by tentokrát mohl být plochý nebo alespoň mít menší zakřivení.

Jistě, je opravdu příliš brzy na to říci, co Galaxy S23 Ultra nakonec bude obsahovat, ale víme, že Galaxy S22 Ultra je již tím, co by mnozí označili za „dokonalé“ z hlediska designu. Dá se tedy s jistotou říci, že si budeme muset počkat a uvidíme, jak design zařízení nakonec dopadne.

Máme však nějaké informace o tom, že Galaxy S23 a S23+ se do značné míry nezmění, pokud jde o přepracování designu, ale dostanou moderní vnitřnosti.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno