Vzhledem k tomu, že do oznámení iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max zbývá zhruba týden, koluje čerstvá informace, že Apple asi pro oba modely připravil novou nabíječku.

Tato energetická kostka bude podporovat 30W nabíjení, s možností, že je hromadně vyráběna pomocí technologie GaN (nitrid gallia).

Neočekává se, že 30W nabíječka dostane samostatné oznámení, i když je možné, že Apple informuje publikum, že obě vlajkové lodě budou podporovat vyšší příkon. Podle DuanRui, který má na Twitteru historii úniků kolem iPhonů, sdílí, že výrobce příslušenství začal posílat médiím nové produkty a hodlá je uvádět na trh v budoucích videích.

Uvádí také, že iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max budou i nadále disponovat rozhraním Lightning a shrnuje, že Apple ještě není připraven na přechod na USB-C, i když technologický gigant toto rozhraní přijal pro různé produkty. Pokud je použita technologie GaN, nabíječky budou důkladně kompaktní, což znamená, že je lze snadno uložit do kapsy nebo jiných přihrádek pro snadnou přepravu.

To, že 30W nabíječka bude prodávána pro iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max, však neznamená, že příslušenství nebude kompatibilní s levnějšími modely. Spotřebitelé budou pravděpodobně chtít využít těchto vyšších rychlostí nabíjení, ale mohou se toho zbavit také prostřednictvím příslušenství třetí strany, které by mělo být levnější než nadcházející produkt společnosti Apple.

Spotřebitelé by bohužel měli mít na paměti, že si tuto 30W nabíječku budou muset zakoupit samostatně, protože Apple přestal od roku 2020 poskytovat jak kabelová sluchátka, tak nabíječky, když uvedl na trh rodinu iPhone 12.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno