JerryRigEverything je znám pro své brutální testování mobilních zařízení a téměř každý telefon, který se mu dostane do rukou podlehne jeho šílenému zacházení, ve kterém simuluje ty nejnáročnější podmínky.

Zda obstojí i nový skládací telefon Samsung Galaxy Fold 4, který je vybaven Gorilla Glass Victus Plus na externím displeji a kovovou konstrukcí, přičemž vnitřní displej je stále chráněn plastovým krytem a zařízení je vybaveno jen certifikací IPX8, se můžete podívat níže.

Jak jste sami viděli, tak Gorilla Glass Victus Plus nemělo žádnou větší odolnost proti poškrábání na úrovni 6 Mohovi stupnice odolnosti a s hlubšími drážkami na úrovni 7. Vnitřní displej je stále velmi měkký a to tak, že jej je možné poškrábat i nehtem. Samsung nás tak stále musí varovat, abychom na něj netlačili příliš silně. Navíc poškrábání je trvalé již na úrovni 2. Jediné co přežilo byly čočky fotoaparátu, které nezaznamenaly žádné poškrábání a jak vidno, tak Samsung bere kvalitu pořizovaných fotografií jako prioritu.

Galaxy Z Fold 4 byl také vystaven značnému množství písku po obou stranách a jak se zdá, tak panty zařízení tomuto testu odolaly a nejevily sebemenší známky poškození. Nakonec přišel test ohybu. Pokus o ohnutí, nebo zlomení zařízení se nesetkal s úspěchem a zařízení se v tomto ohledu jeví jako velmi odolné, což je skvělá zpráva pro všechny, kteří rádi nosí svůj telefon v zadní kapse. Ve zkratce se dá říci, že Galaxy Z Fold4 prošel testem odolnosti JerryRigEverything .

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno