Příběhový titul vyjde „velmi brzy“ pro Apple a Android na Netflixu, přičemž vývojář věnuje více času, aby zajistil „nejlepší možný zážitek“.

Výpravný titul Half Mermaid Productions Immortality je nyní k dispozici pro Xbox Series X/S a PC spolu se spuštěním na Game Pass. Režie se ujal Sam Barlow z Her Story and Telling Lies fame a nabízí záhadu soustřeďující se na tři nevydané fiktivní filmy a zmizení jejich hvězdy, Marissa Marcel. Níže se podívejte na launch trailer.

Jako „Barlow“ hráči v podstatě probírají klipy tří filmů – The Monk (1968), Minksy (1970) a Two of Everything (1999). Pečlivé prozkoumání každého klipu odhalí další záběry, rozhovory, záběry ze zákulisí a další. Jaké jsou souvislosti mezi každým z nich a jak souvisí s Marcelovým zmizením? Je to nakonec na hráči, aby to zjistil.

I když je Immortality při uvedení exkluzivně pro Xbox a PC, vyjde „velmi brzy“ na Apple a Android na Netflixu. Producentka Natalie Watsonová v tiskové zprávě uvedla, že tým věnuje „nějaký čas navíc našemu mobilnímu vydání, aby zajistil, že je to nejlepší možný zážitek pro členy Netflixu po celém světě“.

Článek Immortality je nyní k dispozici na Xbox Series X/S a PC se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno