Apple během své akce „Far Out“ 7. září zvedne oponu nad několika novými produkty, které představí široké veřejnosti. Měli bychom se dočkat hned několika uvedení.

Druhá generace AirPods Pro

AirPods Pro první generace jsou staré přibližně tři roky a byly prvními od Applu, které podporovaly režim Active Noise Cancellation a Transparency. Dodávají se také s novým kompaktním designem. Během zářijové události se druhá generace AirPods Pro vydá tam, kde první generace pokulhávala, a to ve zdokonalení designu spojeného s některými vylepšeními.

I když bychom neměli očekávat, že pro AirPods Pro 2 dorazí zdravotní funkce,  potenciálními doplňky jsou podpora Lossless Audio a více barev. „ Vylepšený čip“ zabudovaný do bezdrátových sluchátek může uživatelům poskytnout přístup k dalším funkcím a možnost vyhledat nabíjecí pouzdro pomocí sítě „Find My“ společnosti Apple v případě, že jej zahodíte nebo pokud bude odcizeno.

Jednou z oblastí, která bude esteticky odlišovat AirPods Pro druhé generace, je odstranění představce, díky čemuž aktualizovaná verze připomíná Galaxy Buds 2 Pro od Samsungu. Bohužel neočekávejte, že se nabíjecí pouzdro dobije přes USB-C, ale v roce 2023 bychom měli mít aktualizované návrhy, které podporují nové rozhraní. Kromě toho by mohlo být začleněno vylepšené aktivní potlačení hluku a mírné zvýšení životnosti baterie.

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8 budou mít celkem tři verze, přičemž podrobnosti o variantě „Pro“ jsou uvedeny níže. Během akce nás přivítá běžný model a nástupce původních Apple Watch SE. Apple Watch Series 8 údajně dorazí v barvách Midnight, Starlight, PRODUCT(RED) a Silver, ačkoli skutečný sortiment povrchových úprav bude dokončen při oficiálním oznámení.

Design Apple Watch Series 8 se nebude lišit od Apple Watch Series 7 a také byste neměli očekávat žádné nové senzory. Pokud jde o nízkonákladovou verzi SE, nepřekvapí nás, když se dozvíme, zda Apple znovu použije stejné šasi pro předchozí Watch SE, aby ušetřil výrobní a další náklady. Tento přístup také pomůže snížit cenu nositelného zařízení a přiláká větší publikum, ale některé funkce vyšší řady budou odstraněny.

Apple Watch Pro

Apple poprvé představí ve své rodině chytrých hodinek verzi „Pro“ a říká se, že první člen se bude jmenovat Apple Watch Pro. Nejen, že toto nositelné zařízení dorazí s více upgrady ve srovnání s Apple Watch Series 8, ale můžete také očekávat, že za ně zaplatíte prémiovou cenu. Nejprve se pojďme podívat na detaily a specifikace. Design má mít ploché okraje spolu s 1,99palcovým displejem, což je 47 mm.

Odolné pouzdro je údajně pevnější než hliník, přičemž se říká, že displej je odolný proti nárazu. Díky většímu displeji bychom měli dostat i větší baterii. Vzhledem k tomu Apple údajně nastavuje u hodinek prémiovou cenu 999 $, protože společnost nemusí dodávat tolik jednotek jako v případě běžných Apple Watch Series 8.

Podle předchozího odhadu zásilky Apple Watch Pro nesmějí překročit jeden milion kusů, což není zrovna velký objem, ale větší marže to mohou kompenzovat kvůli údajné maloobchodní ceně 999 dolarů. Bohužel mějte na paměti, že žádný nadcházející model Apple Watch nebude vybaven novými senzory, přičemž všechny verze mají stejný SoC jako ten, který najdete v Apple Watch Series 7.

Nová čipová sada může dostat jiné jméno, aby nalákala zákazníky, aby věřili, že uvidí nový čip v akci. Myslíme si, že Apple Watch Pro si získají hodně pozornosti, ale podívejte se, do jaké míry se liší od zbývajících dvou modelů.

Rodina iPhone 14

Většina čtenářů bude pravděpodobně netrpělivě čekat, až Apple oficiálně představí řadu iPhone 14. Měli bychom dostat celkem čtyři modely.

  • iPhone 14 – 6,1palcový OLED LTPS
  • iPhone 14 Max – 6,7palcový OLED LTPS
  • iPhone 14 Pro – 6,1palcový OLED LTPO (bude podporovat ProMotion pro rychlejší obnovovací frekvenci)
  • iPhone 14 Pro Max – 6,7palcový OLED LTPO (bude podporovat ProMotion pro rychlejší obnovovací frekvenci)

Podle nejnovějších odhadů bude rodina iPhone 14 startovat s cenovkou od 749 USD, což je levnější než iPhone 13, který začínal na 799 USD (nepočítaje iPhone 13 mini). iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max však pravděpodobně zaznamenají zvýšení ceny o 50 USD, takže namísto 999 USD a výše budou nyní zákazníci muset sáhnout pro 1 049 USD a více s ohledem na verzi telefonu.

Někteří čtenáři by si mohli myslet, že Apple hledá další cesty, jak vytáhnout ze svých zákazníků co nejvíce peněz, ale za zvýšením cen stojí spíše globální inflace, která způsobila zvýšení cen různých komponentů, takže Apple nemá v tomto směru moc na výběr. Také modely „Pro“ dostávají pozoruhodná vylepšení, jako jsou exkluzivně dodávané s A16 Bionicrychlejší a efektivnější LPDDR5 RAM48MP hlavním fotoaparátem a panelem ProMotion. Mějte na paměti, že oba prémiové modely mohou být nabízeny také ve 2TB variantách, takže všechny tyto a další důvody jsou důvodem, proč mohou nadcházející modely zaznamenat zvýšení ceny.

V případě, že jste nebyli obeznámeni s designem, iPhone 14 a iPhone 14 Max si zachovají zářez, ale bude menší než to, co je přítomno na iPhone 13 a iPhone 13 mini. Pokud jde o iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max, vyvrcholení pověstí a zpráv tvrdí, že budou obsahovat pilulkový a kulatý výřez.

Chápeme, že Apple bude také vydávat své každoroční aktualizace softwaru pro různá zařízení, ale v tomto shrnutí jsme chtěli zůstat nových zařízení chystajících se na trh. Pokud si myslíte, že Apple všechny překvapí tajným oznámením, dejte nám vědět v komentářích.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno