Samsung a Apple se špičkují už dlouho a zatímco Apple nyní plánuje vydat iPhone 14, lze s jistotou říci, že Samsung si z Applu znovu vystřelí.

Jistě, víme o rivalitě, kterou obě společnosti sdílely, ale dobrou zprávou je, že tato rivalita je zodpovědná za dodání některých úžasných zařízení a inovací, které jsme viděli. Samsung se nyní rozhodl opět zesměšnit Apple zveřejněním nové reklamy.

Oficiální kanál YouTube společnosti Samsung USA zveřejnil novou reklamu s názvem „Buckle Up“, která předvádí všechny inovativní funkce Galaxy S22 Ultra a Galaxy Z Flip 4. Reklama upozorňuje na 108megapixelový fotoaparát na Galaxy S22 Ultra, skládací design Galaxy Z Flip 4 a impozantní snímky měsíce, které je S22 Ultra schopen pořídit. Všechny tyto funkce nebudou dostupné na nadcházejícím iPhone.

Slogan v nejnovější reklamě Samsungu je „Tato inovace nepřichází na iPhone v nejbližší budoucnosti“. Celkově lze s jistotou říci, že nejnovější reklama se zabývá fotoaparáty Apple s nízkým rozlišením, které již nějakou dobu iPhone nabízí. Reklama také poukazuje na to, že funkce jsou již dostupné v telefonech řady Galaxy.

Není to zjevně poprvé, co si Samsung vyšlápl na Apple. Při nesčetných příležitostech se vysmíval Applu, včetně zářezu na iPhonu X, rozhodnutí Applu odstranit konektor pro sluchátka a mnoha dalších případů.

Dá se však s jistotou předpokládat, že Apple a Samsung se spíše přátelsky špičkují, než že by vůči sobě chovali zášť.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno