Poprvé bude model Apple Watch Pro údajně součástí oznámení konajícího se 7. září a budou dodávány s více upgrady než běžné Apple Watch Series 8 a nízkonákladový model SE.

Bohužel to pro spotřebitele nebude levné zařízení a někteří z nich nemusí být nadšení ani z jiných faktorů, pro které si je nevyberou.

Přívlastek „Pro“ znamená, že významné fyzické změny budou primárním prodejním argumentem Apple Watch Pro, protože se nehovoří o tom, že budou dodávány s novými senzory a budou používat stejné SoC jako Apple Watch Series 7. Mark Gurman z Bloombergu tvrdí, že změny rozměrů nebudou upřednostňovat preference každého a také zmiňuje, že cena se může pohybovat od 900 do 1 000 $, pravděpodobně v závislosti na verzi, kterou si koupíte.

Gurman překvapivě neuvedl, že spotřebitele od nákupu Apple Watch Pro odradí jejich vysoká cena, a věří, že větší roli v tomto rozhodnutí budou hrát jejich větší fyzické rozměry.

Bylo mi řečeno, že Apple Watch Pro budou poměrně velké a pravděpodobně se nebudou líbit všem spotřebitelům, protože budou větší než většina zápěstí. Vzhledem k větší velikosti nemusí starší řemínky Apple Watch vypadat v jedné rovině se zařízením, ale nové pouzdro je navrženo tak, aby stávající řemínky byly stále použitelné, na rozdíl od některých fám, které jsem viděl,“ řekl Gurman.

Design údajně zahrnuje ploché okraje spolu s 1,99palcovým displejem, což je zhruba 47 mm. Říká se, že Apple Watch Pro odlišuje jeho robustní pouzdro, které je údajně silnější než hliník, přičemž se říká, že displej je odolný proti nárazu. Tato absurdní cena však může také znamenat, že zásilky nepřekročí jeden milion kusů. Zisky, které by měl Apple podle očekávání generovat, však pravděpodobně vyváží počet prodaných kusů ve zbytku roku 2022.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno