Pokud jste to náhodou nezaznamenali, tak již čekáme na nový ROG Phone 6D Ultimate, který má na trh dorazit 19. září a podle všeho má k němu dorazit i odlehčená verze.

Nedávno to znovu potvrdil příspěvek na sociální síti od renomovaného zdroje z oboru.

Zdá se, že příspěvek odkazuje na odlehčenou verzi ROG Phone 6D. Znovu potvrzuje, že bude obsahovat čipovou sadu MediaTek Dimensity 9000+, která bude pohánět oba telefony – což je skutečnost, kterou již Asus dříve teasoval. Telefony budou také sdílet 6,78palcový AMOLED displej s předpokládanou obnovovací frekvencí 165 Hz. Na seznamu hardwaru je i hlavní fotoaparát Sony IMX 766 50MP a 6000 mAh baterie rozdělená do dvou článků s podporou nabíjení 65W.

Kromě výměny čipové sady od Qualcommu za MediaTek budou nové modely Dimensity ROG Phone 6D také obsahovat to, co Asus nazývá nejlepším řešením chlazení, jaké kdy bylo na ROG Phone použito.

V neposlední řadě také stojí za zmínku, že informace naznačovaly mohutné přetaktování jádra Cortex-X2 uvnitř čipové sady Dimensity 9000+ v nových telefonech ROG Phone 6D. Pravděpodobně díky svému pokročilému tepelnému řešení. Těšíme se na další informace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno