Samsung Display, dceřiná společnost Samsung Electronics, je zodpovědná za poskytování OLED displejů, které jdou do zařízení Apple.

Jistě, na trhu existují i ​​další výrobci, jako je LG a několik čínských dodavatelů, ale pokud jde o splnění objednávek co do množství a kvality, Apple se obrací na svého největšího rivala, a to ze všech správných důvodů. iPhone 14 Pro byl uveden na trh včera a během představení jsme si všimli, že telefon nabízí něco, co žádný jiný telefon na trhu nenabízí.

Displej na iPhonu 14 Pro je jasný… jasnější než jakýkoli displej na jakémkoli telefonu Android, dokonce i na Galaxy S22 Ultra. Což je mnohými označováno za nejlepší telefon s Androidem, který si v současnosti můžete koupit.

Displej Galaxy S22 Ultra může dosáhnout maximálního jasu 1 750 nitů. Nicméně iPhone 14 Pro může jít až na 2 000 nitů. Snadno z něj uděláte nejjasnější displej, který je na trhu k dispozici. Za zmínku také stojí, že tento rozdíl 250 nitů není v jeho růstu exponenciální a většina uživatelů na první pohled rozdíl nepozná. Ale stále je působivé vidět Apple, jak představuje nejjasnější displej na trhu.

Za zmínku také stojí, že i když je Samsung Display součástí konglomerátu Samsung, je to také nezávislý podnik, a vzhledem k tomu, jak je Apple známý tím, že dodává obrovské množství iPhonů, je to pro Samsung Display potřeba uspokojit požadavky Applu s displejem pro iPhone 14 Pro prostě dobré obchodní rozhodnutí, nakonec to také prospěje samotnému Samsungu.

Nicméně pro uživatele Androidu zde platí, že vlajkové lodě Galaxy S23 budou mít ještě lepší nebo stejné displeje, a prostě nemůže nikomu vadit, když víte že další model bude mít zase lepší display.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno